ROLL-ON STOTEN
ROLL-ON STOTEN
16,40 €

ROLL-ON STOTEN

EEN TRIO... MET EEN SCHOKEFFECT!
16,40 €
Alledaagse stuntmannen: we hebben een verzorgingsproduct gemaakt voor al jullie builen en blauwe plekken.

omschrijving ROLL-ON STOTEN

DE KOSTBARE DEUGDEN VAN CORSICAANSE IMMORTELLE
worden hier aangeboden in de vorm van een olieachtig maceraat dat gepaard gaat met de subtiliteit van fijne lavendel. Olie van gele calophyllum stimuleert deze combinatie voor een delicate verzorging, om binnen handbereik te houden om de huid na een stoot te kalmeren.

VOOR DE GROTE, EN DE KLEINE MENSEN
De zachte formule van de Roll-on Stoten is geschikt voor alle waaghalzen, zelfs voor degenen die net beginnen: het kan worden gebruikt om de pijntjes en kwaaltjes van beginnende stuntmannen te verzachten, vanaf de leeftijd van 1 jaar.
ROLL-ON CHOCS, EEN TRIO... MET EEN SCHOKEFFECT!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Geef na een stoot een magische kus op de getroffen plek op de huid. Als de symptomen aanhouden, breng dan de Roll-on Stoten plaatselijk aan. 3 tot 4 keer per dag opnieuw aanbrengen tot de blauwe plek verdwijnt.

kenmerken

Samenstelling

INCI: HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER EXTRACT*, CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, TOCOPHEROL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN.
* Ingrediënt afkomstig uit biologische landbouw.

 ALLERGENEN:  GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN.

Label

COSMOS ORGANIC gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de referentie COSMOS. 6/3/8/0/63803fd33a9b318f20fafb5d3f76f84e69f04070

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Houdbaarheid:
2 jaar na fabricage, zie de houdbaarheidsdatum op het etiket van de fles. Houd u aan de bewaarvoorschriften van het product: weg van lucht, licht en warmte om oxidatie van de plantaardige en etherische oliën te voorkomen.

 Verpakking:
10 ml roll-on applicator.
Fles: amber glas
Brede glazen toepassingskogel
PE kogelhouder en zwart PP deksel
Recyclebare verpakking

Gebruiksvoorschriften

Lees voor gebruik de veiligheidsvoorschriften/ gebruiksaanwijzing.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar. Niet meer dan 3 toepassingen per dag voor kinderen en 4 toepassingen voor volwassenen. Niet gebruiken op wonden of schrammen.

Wettelijke waarschuwingen

Voor extern gebruik. Niet inslikken. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Niet gebruiken op wonden en schrammen. Dit product is geen medisch hulpmiddel en is geen vervanging voor een eventuele medische behandeling.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

e/1/9/e/e19ecdcdd7db513ca6603c19e002a4c9b87ca525