ZEEP - FIJNE LAVENDEL
ZEEP - FIJNE LAVENDEL
13,90 €

ZEEP - FIJNE LAVENDEL

EEN KOUDVERZEEPTE OVERVETTE ZEEP
13,90 €
Een overvette zeep in de vorm van een edelsteen, perfect geslepen om je huid te sublimeren.

omschrijving ZEEP - FIJNE LAVENDEL

De koude verzeping zorgt voor het behoud van alle goede eigenschappen van de biologische olijfolie, de kokosolie en de cacaoboter. Deze werden zorgvuldig gekozen omwille van hun uitstekende vetzuren. Het is alsof je opperhuid plots duizend knuffels krijgt. Het is ook een uitstekende reden om de plastic flesjes vaarwel te zeggen.

in detail

IN ALLE OPZICHTEN EEN PROPERE ZEEP
De vaste shampoo is de eerste van de klas voor het vak "ecologische impact": drastische vermindering van het aantal vrachtwagens om hem te vervoeren, en minder afval en verpakking die in de vuilbak belandt.  

Uit respect voor de biodiversiteit en vanuit de ethiek die ons nauw aan het hart ligt, is de gebruikte  kokosolie en cacaoboter biologisch en fair trade.

VOOR HUID EN ZIEL
De etherische olie van Fijne Lavendel AOP Haute Provence in deze zeep onderscheidt zich beslist van alle andere. Zijn delicate en harmonieuze fragrance doet alles vergeten wat er altijd over lavendel wordt gezegd. Een echt juweeltje om je 's morgens onder de douche reeds je hoeveelheid sereniteit voor de rest van de dag te geven of om de dag af te sluiten met een heerlijk ontspannend ritueel. Door zijn kalmerende werking is deze zeep sterk aanbevolen voor de droge of geïrriteerde huid. Kortom: streekproducten, dat is altijd de juiste keuze.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Om helemaal op je gemak te zijn, doe je de badkamerdeur op slot. Doe de zeep in je handen schuimen. Adem diep in om volop van de ontspannende eigenschappen van de fijne lavendel te genieten. Verdeel het schuim over je lichaam en spoel het af. 

tip

Om lekker lang van je Zeep te genieten en te vermijden dat hij te snel wegsmelt, laat je hem niet in het water dobberen, zodat hij aan de boord van je badkuipt kleeft: je vlijt hem met liefde neer op een zeephouder die het water doorlaat en het raakvlak met de zeep beperkt.

kenmerken

Samenstelling

SODIUM OLIVATE**, SODIUM COCOATE**, SODIUM COCOA BUTTERATE**, AQUA (WATER), GLYCERIN**, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER OIL*, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, LINALOOL.
* Afkomstig van de biologische landbouw
** Verwerkt op basis van biologische ingrediënten

Formule getest volgens de OCDE 301F testmethode.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van Natuurlijke Oorsprong. 78% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. COSMOS ORGANIC, gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de referentie COSMOS. 0/3/c/b/03cb3505a17b855485acdcf24e08594504679b7b

Gewicht/inhoud

125 g

Technische kenmerken

Vaste zeep in kubusvorm. / pH : 9-11

Verpakking: 100% recyclebaar papier. Afval sorteren bij de recycling van papier/karton.

Aanbevelingen voor het vervoer en het opslaan:
- Maximaal aangeraden temperatuur: ongeveer 50°C.
- Koel en droog bewaren.

Gebruiksvoorschriften

Uitwendig gebruik

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. In geval van contact met de ogen overvloedig spoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8