SCRUB MOP
SCRUB MOP
25,20 €

SCRUB MOP

DE SCRUB MOP EN HAAR STEKELIG KARAKTER
25,20 €
Soms volstaat een gewone dweil niet voor je vloer en heb je een strijdertje nodig om goed te schuren en te er op los te schrobben.

omschrijving SCRUB MOP

MISSIE GROTE REINIGING
De microvezel Scrubmop maakt alle vuil los van onregelmatige, poreuze en moeilijk te reinigen vloeren. Dankzij de schurende haartjes kan je de allerkleinste gaatjes poetsen.  De microvezel in velours ontvet grondig. Je houten terras en je tegels in de garage gaan niet weten wat hen overkomt.

VLOERSOORTEN:  terras, onregelmatige en poreuze vloeren
<span style="font-weight: bold;">MISSIE GROTE REINIGING <br></span>De microvezel Scrubmop maakt alle vuil los van onregelmatige, poreuze en moeilijk te reinigen vloeren. Dankzij de schurende haartjes kan je de allerkleinste gaatjes poetsen.&nbsp; De microvezel in velours ontvet grondig. Je houten terras en je tegels in de garage gaan niet weten wat hen overkomt. <br><br><span style="font-weight: bold;">VLOERSOORTEN:&nbsp;&nbsp;</span>terras, onregelmatige en poreuze vloeren, DE SCRUB MOP EN HAAR STEKELIG KARAKTER

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Hop! Je legt de Scrubmop op de vloer, blijft mooi rechtop staan en zet zonder de minste moeite één van je waterstelen erop (3E of Essentieel). Het water zit in de steel: je sproeit een beetje water op de vloer, en de mop doet de rest.


MACHINEWAS:
Stop de mop in een wasnetje zodat hij de pluisjes van andere textielen niet opvangt. Wassen op maximum 40°C. Geen wasverzachter of bleekwater gebruiken. Het is niet aanbevolen om moppen en doekjes tegelijkertijd te wassen.

kenmerken

Samenstelling

Trapeziumvorm

100% polyester velours

Afmetingen

12 x 50 cm

Made in

Roemenië