EVENWICHTIG SERUM
EVENWICHTIG SERUM
29,90 €

EVENWICHTIG SERUM

PUISTJES EN KLEINE SCHOONHEIDSFOUTJES: SCHAAKMAT
29,90 €
Het Evenwichtig serum gaat de strijd aan met puistjes, kleine onvolmaaktheden en met een glimmende huid.

omschrijving EVENWICHTIG SERUM

De befaamde puistjes: altijd daar op het slechte moment, op de slechte plaats. Het Evenwichtig Serum richt zich op huiduitslag van voorbijgaande aard (blootstelling aan de zon, hormoonschommelingen) en is het grote geluk  van wie aan acné lijdt.

De biologische, etherische olie van citroen is geweldig voor hetzuiveren van de huid. Lavendel heeft dan weer huidherstellende en ontstekingsremmende eigenschappen.
SÉRUM ÉQUILIBRE, PUISTJES EN KLEINE SCHOONHEIDSFOUTJES: SCHAAKMAT

in detail

EEN GAVE EN MATTE TINT
Wat willen we? Een perfecte huid die niet glimt.
En wanneer willen we die? Nu!
De biologische hazelnootolie van het Evenwichtig Serum maakt de huid mat en regelt geleidelijk de talgproductie. Bye bye glimmende huit, bye bye meeëters.

HET IS BIOLOGISCH EN HET RUIKT LEKKER
Zijn actieve stoffen? Van 100% natuurlijke oorsprong, kapitein. Een stoutmoedig parfum van tijm, kamfer en rozemarijn.

VOOR ALLE HUIDTYPES
De vette huid is niet de enige die de geneugten van huiduitslag, meeëters en glimmen kent. Vraag maar eens na bij de droge, gemengde of gevoelige huid.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Het Evenwichtig Serum aanbrengen voordat je naar dromenland vertrekt (ja, want 's nachts herstelt je huid het best).
's Morgens word je stralender dan ooit weer wakker.

tip

Dit serum is perfect te combineren met het Vitamineserum en het Hydraterend Serum. Je brengt hem best na de 2 vorige aan. Zijn olieachtige textuur harmoniseert zich perfect met de opperhuid voor een snelle opname, zonder dat er een vettig laagje op de huid achterblijft.

kenmerken

Samenstelling

:

INCI

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CAMPHOR, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF OIL*, CUPRESSUS SEMPERVIRENS (CYPRESS) OIL*, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL*, LAVANDULA LATIFOLIA (LAVENDER) HERB OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL*, BOSWELLIA CARTERII (OLIBANUM) RESIN EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG OIL*, ORIGANUM MAJORANA (SWEET MARJORAM) FLOWER OIL*, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) BUD OIL*, CINNAMOMUM ZEYLANICUM (CINNAMON) BARK OIL*, SILICA, CINNAMAL, CITRAL, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. * Ingrédient d’origine Biologique

Label

100 % van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong, 96% is afkomstig uit de Biologische landbouw. Gecontroleerde productieprocessen. Eigenschappen gecertificeerd door BUREAU VERITAS CERTIFICATION 92046 PARIJS - LA DEFENSE volgens de I-305 norm beschikbaar op www.qualite-france.com. 2/2/a/c/22ac239c4cad5618ad31682ad73aabe1a73fd0d1

Gewicht/inhoud

30 ml

Technische kenmerken

Verpakking: Glazen flesje + pompje

Gebruiksvoorschriften

-

Wettelijke waarschuwingen

Voor uitwendig gebruik. Vermijd het contact met de ogen. Bevat kamfer, niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6