JE HEBT NOG OM JE BESTELLING VOOR KERST
VOEDENDE SHAMPOO
VOEDENDE SHAMPOO
14,90 €

VOEDENDE SHAMPOO

14,90 €
Een selecte en minimalistische samenstelling voor dit juweeltje dat alles voor je haar doet.

omschrijving VOEDENDE SHAMPOO

GOED VERZORGD EN GOED DOORKAMD HAAR
Deze brute diamant pakt droog, beschadigd en gekleurd haar aan.: hij wast je haar in alle zachtheid die het nodig heeft. Rijk aan plantaardige glycerine, keratine en cacaoboter, voor vlot doorkambaar haar. Als heuse conditioner is hij uiterst vriendelijk voor lang haar.


EEN SHAMPOO MET CONDITIONNER, EN OOK NOG EENS ZERO WASTE !
De vaste shampoo is de eerste van de klas voor het vak "ecologische impact": drastische vermindering van het aantal vrachtwagens om hem te vervoeren, en minder afval en verpakking die in de vuilbak belandt. En vermits je hoogstwaarschijnlijk afscheid zal kunnen nemen van je conditioner, zal het over een nog grotere besparing op plastic flesjes gaan. Om de cirkel helemaal rond te maken wordt dit kleine wonder ook nog eens in een ecologisch kleedje van recycleerbaar papier geleverd.

in detail

ECOLOGISCH VERANTWOORDE INGREDIËNTEN
Uit respect voor de biodiversiteit en vanuit de ethiek die ons nauw aan het hart ligt, is de gebruikte cacaoboter  biologisch en fair trade. De plantaardige glycerine is afkomstig van de karanja en niet van palm. De etherische olie van rozemarijn met verbenon komt rechtstreeks uit Corsica.... Je kan je haar dus met je ogen dicht wassen!

GEWOON, GEZOND EN GLANZEND HAAR
Zijn essentiële olie van rozemarijn verbenon verkwikt je hoofdhuid en herstelt haar evenwicht. Het vleugje appelazijn geeft je zeemeerminnen haar dan weer een prachtige glans. Shine bright like a diamond!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Het haar bevochtigen en de Voedende Shampoo rechtstreeks op de hoofdhuid aanbrengen. Voor lang haar, eerst een snelle, eerste wasbeurt, daarna spoelen en dan overgaan tot een tweede "echte" wasbeurt om van een heerlijk, wollig schuim te genieten.  Het product goed over de hele hoofdhuid verdelen door de shampoo aan de haarwortel aan te brengen. Om de achterkant van het hoofd goed te reinigen, de lengtes in lijnen verdelen. Laten schuimen, enkele minuutjes laten inwerken en het haar zorgvuldig (vooral de lengtes) uitspoelen.


Bonus: laat het product gerust enkele minuten inwerken …ondertussen geniet je van een zalige hoofdmassage die je sowieso welverdiend hebt. Dat stimuleert de bloedsomloop en optimiseert het weldoen van de rozemarijn die alleen maar het beste voor je wil.

tip

Om lekker lang van je Voedende Shampoo te genieten en te vermijden dat hij te snel wegsmelt, laat je hem niet in het water dobberen, zodat hij aan de boord van je badkuipt kleeft: je vlijt hem met liefde neer op zijn rond kantje, op een zeephouder die het water doorlaat.

kenmerken

Samenstelling

CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, AQUA (WATER), GLYCERIN**, COCOYL PROLINE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER*, COCO GLUCOSIDE, ACETUM (VINEGAR)**, HYDROLYZED KERATIN, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL.
* Ingrediënt afkomstig uit biologische landbouw.
** Vervaardigd uit biologische ingrediënten.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van Natuurlijke Oorsprong. 15% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. COSMOS ORGANIC, gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de referentie COSMOS. 0/3/c/b/03cb3505a17b855485acdcf24e08594504679b7b

Gewicht/inhoud

80 g

Technische kenmerken

Goed voor 20 à 30 wasbeurten naargelang de lengte van het haar  / pH : 5-6 
Parfum : Biologische etherische olie van Rozemarijn Verbenon uit Corsica 

Aanbevelingen voor het vervoer en het opslaan:
- Maximaal aangeraden temperatuur: ongeveer 45°C.
- Koel en droog bewaren.

Verpakking: individueel Flowpackzakje. Recyclebaar papier.

Gebruiksvoorschriften

Uitwendig gebruik

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. In geval van contact met de ogen overvloedig spoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8