SHAMPOO VOOR HOND
SHAMPOO VOOR HOND
13,90 €

SHAMPOO VOOR HOND

Voor een glanzende en gemakkelijk te ontwarren vacht
13,90 €
 • Praktisch en snel toepasbaar
 • Spoelt gemakkelijk af
 • Ongeparfumeerd
Op voorraad
 • made in france
 • gelabelde
 • vaste producten

Voor alle honden (en katten als je dapper genoeg bent om ze een bad te geven).

Dit is een vaste shampoo met een milde, plantaardige basis. Het is ook een authentiek verzorgingsproduct verrijkt met een maceraat van biologische Calendula met kalmerende eigenschappen, en een maceraat van biologische Cistusroos om jeuk te verlichten

Shampoo voor Hond bevat biologische etherische jeneverbesolie om ongewenste gasten op milde wijze af te weren zonder de huid van de hond te irriteren.

Het schuimt niet te veel en niet te weinig, zodat je het snel en goed uit kunt spoelen. We hebben dus maar één advies voor jou: haal het meeste uit je modderigste wandelingen.Poedel of Sint-bernard: onze hondenvrienden hebben een gevoelige snuit. Daar hebben we wat op bedacht: een ongeparfumeerde formule waar ze geen last van hebben.

1 Shampoo voor Hond staat gelijk aan 1 à 2 flessen vloeibare shampoo van 250 ml, of meer dan een tiental shampoos voor een hond van gemiddelde grootte. En er bestaat geen risico om de fles per ongeluk in bad omver te werpen. Je kunt de shampoo rechtstreeks op de vooraf nat gemaakte vacht wrijven om het product snel en gelijkmatig te verdelen en het ergste vuil uit het haar te verwijderen.


Lees verder ...

SHAMPOO VOOR HOND In het kort

 • Gebruiksadvies

  Gebruiksadvies

  De hond borstelen. Doe de deur van de badkamer dicht om te vermijden dat hij druipnat door heel je huis stormt. Het hele lichaam van het dier nat maken met lauw water en de zeep onmiddellijk in de vacht wrijven en uniform verdelen. Goed doen schuimen om vervolgens grondig af te spoelen. Droog de hond door hem in een microvezel handdoek in te pakken.


 • Samenstelling

  Samenstelling

  91 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 14 % van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw.


  SODIUM COCOYL ISETHIONATE, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS STARCH*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, AQUA, COCO GLUCOSIDE, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL*, ILLITE, TOCOPHEROL, KAOLIN, CISTUS LADANIFERUS LEAF/STEM EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, CITRIC ACID.


  * Ingrediënten van biologische oorsprong. Let op: hoewel een shampoo met cade-olie erkend is om zijn antiparasitaire voordelen, vormt hij geen radicale bescherming tegen de schadelijke acties van vlooien of teken, deze afwerende verzorging draagt bij tot het welzijn van het dier zonder een aangepaste veterinaire behandeling te vervangen in geval van besmetting of preventie.


 • Technische kenmerken

  Gewicht/inhoud

  100 g


  Technische kenmerken

  SHAMPOO:
  Beige vaste reinigingszeep pH: gelijk aan 4 tot 6 (verdund tot 1% in gedemineraliseerd water bij 20°C)

  VERPAKKING:
  Recyclebaar papieren zakje KBF/PE/EVOH (2,6 g) : 80% papier / 20% PE-inductie + dunne laag EVOH (vocht- en zuurstofbarrière).
  Afval sorteren bij de recycling van papier/karton.


  Made in

  Frankrijk


  Sorteerinstructies

  SHAMPOO VOOR HOND
 • Voorzorgsmaatregelen bij gebruik en wettelijke waarschuwingen

  Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
  Waarschuwing. Bevat: cade olie. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch / dierenarts advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Handen wassen na gebruik. Vraag bij huidproblemen uw dierenarts om advies vóór gebruik. Voorkom lozing in het milieu.


  SHAMPOO VOOR HOND
 • Informatie over levering

  • Afhalen bij een H2O at Home adviseur bij u in de buurt:

   Ophalen tussen 23 apr. en 20 mei

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen
  • Thuis :

   Geleverd tussen 23 apr. en 05 mei

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen

Niets beter dan een workshop om de doeltreffendheid van onze producten te testen!

Bij u thuis of digitaal, nodig je vrienden en familie uit om onze producten voor het huis te ontdekken, die u leven zullen veranderen. Geniet van persoonlijk advies, fascinerende demonstraties, en ontvang exclusieve cadeau’s.

Contact opnemen met een consulente
SHAMPOO VOOR HOND

Je zult van ze houden !