SHAMPOO VOOR HOND
SHAMPOO VOOR HOND
13,90 €

SHAMPOO VOOR HOND

GLANZENDE EN GEMAKKELIJK TE ONTWARREN VACHT
13,90 €
Voor alle honden (en katten als je dapper genoeg bent om ze een bad te geven).

omschrijving SHAMPOO VOOR HOND

Dit is een vaste shampoo met een milde, plantaardige basis. Het is ook een authentiek verzorgingsproduct verrijkt met een maceraat van biologische Calendula met kalmerende eigenschappen, en een maceraat van biologische Cistusroos om jeuk te verlichten.

Shampoo voor Hond bevat biologische etherische jeneverbesolie om ongewenste gasten op milde wijze af te weren zonder de huid van de hond te irriteren.
SHAMPOING TOUTOU, GLANZENDE EN GEMAKKELIJK TE ONTWARREN VACHT

in detail

GEMAKKELIJK UIT TE SPOELEN
Het schuimt niet te veel en niet te weinig, zodat je het snel en goed uit kunt spoelen. We hebben dus maar één advies voor jou: haal het meeste uit je modderigste wandelingen.

ZONDER PARFUM
Poedel of Sint-bernard: onze hondenvrienden hebben een gevoelige snuit. Daar hebben we wat op bedacht: een ongeparfumeerde formule waar ze geen last van hebben.

ZUINIG
1 Shampoo voor Hond staat gelijk aan 1 à 2 flessen vloeibare shampoo van 250 ml, of meer dan een tiental shampoos voor een hond van gemiddelde grootte. En er bestaat geen risico om de fles per ongeluk in bad omver te werpen. Je kunt de shampoo rechtstreeks op de vooraf nat gemaakte vacht wrijven om het product snel en gelijkmatig te verdelen en het ergste vuil uit het haar te verwijderen.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

De hond borstelen. Doe de deur van de badkamer dicht om te vermijden dat hij druipnat door heel je huis stormt. Het hele lichaam van het dier nat maken met lauw water en de zeep onmiddellijk in de vacht wrijven en uniform verdelen. Goed doen schuimen om vervolgens grondig af te spoelen. Droog de hond door hem in een microvezel handdoek in te pakken.

kenmerken

Samenstelling

91 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
14 % van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw.

SODIUM COCOYL ISETHIONATE, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS STARCH*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, AQUA, COCO GLUCOSIDE, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD OIL*, ILLITE, TOCOPHEROL, KAOLIN, CISTUS LADANIFERUS LEAF/STEM EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, CITRIC ACID.

 * Ingrediënten van biologische oorsprong.

Let op: hoewel een shampoo met cade-olie erkend is om zijn antiparasitaire voordelen, vormt hij geen radicale bescherming tegen de schadelijke acties van vlooien of teken, deze afwerende verzorging draagt bij tot het welzijn van het dier zonder een aangepaste veterinaire behandeling te vervangen in geval van besmetting of preventie.

Gewicht/inhoud

100 g

Technische kenmerken

SHAMPOO:
Beige vaste reinigingszeep pH: gelijk aan 4 tot 6 (verdund tot 1% in gedemineraliseerd water bij 20°C)

VERPAKKING:
Recyclebaar papieren zakje KBF/PE/EVOH (2,6 g) : 80% papier / 20% PE-inductie + dunne laag EVOH (vocht- en zuurstofbarrière).
Afval sorteren bij de recycling van papier/karton.

Wettelijke waarschuwingen

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
Waarschuwing. Bevat: cade olie. Kan een allergische reactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch / dierenarts advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen vermijden. Handen wassen na gebruik. Vraag bij huidproblemen uw dierenarts om advies vóór gebruik. Voorkom lozing in het milieu. 8/5/4/3/8543ce4f7d5f76e2429616259ea2c27d7fb017f8

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8