SPONS
SPONS
5,00 €

SPONS

SPONS VAN WASBARE EN HERBRUIKBARE MICROVEZEL
5,00 €
Een tweezijdige spons... voor alles wat u wilt!

omschrijving SPONS

Borden, werkbladen of magnetrons, bijna alles in de keuken kan met deze spons worden schoongemaakt... maar ook in de badkamer is deze spons echt geschikt om zonder afwasmiddel schoon te maken: tandpastasporen op de bodem van de wastafel, zeep op de wanden van het bad of de douche bijvoorbeeld. De schurende zijde schraapt en verwijdert vuil zonder te krassen, en de zachte zijde ontvet en reinigt meer kwetsbare oppervlakken.

Er zit geen polyurethaanschuim in, en dat is goed nieuws voor de aarde. Deze is zo bedacht en ontworpen dat het een ideale dikte heeft, maar toch zeer aangenaam en ergonomisch in de hand ligt.

Voor het afwassen met uw Afwasblok is hij heel geschikt: hiermee kunt u een nog overvloediger schuim produceren, en dus nog minder product gebruiken!

Hij is wasbaar, duurzaam en sterk, dus zal lang meegaan en is sterk genoeg voor de wasmachine!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Gebruik voor de afwas met of zonder reinigingsmiddel (Afwasblok of Afwasmiddel), afhankelijk van de mate van vervuiling. Maak in beide gevallen de Spons goed nat.

Om oppervlakken te reinigen wordt de Spons nat gebruikt, veeg in een 'S'-beweging voor een doeltreffende reiniging.

Maak de Spons na gebruik schoon met een reinigingsmiddel (Afwasblok of Afwasmiddel) om vet te verwijderen, spoel hem vervolgens af onder helder water, wring hem goed uit en laat hem drogen met behulp van de lus (aan de gootsteen-organiser of een haakje bijvoorbeeld) om het ontstaan van nare geurtjes te voorkomen.

Voor Sponzen die dagelijks worden gebruikt (borden, oppervlakken, enz.): regelmatig reinigen naargelang het gebruik.
Voor Sponzen die gebruikt worden voor een grote schoonmaak (na het wassen van de badkamer, koelkast, enz.): na elk gebruik reinigen.


HANDWAS:

Spoel de Spons af onder heet water, zeep in met onze Netépur-zeep, spoel hem goed uit, wring hem uit en laat hem drogen.

MACHINEWAS:
Doe de Spons in een wasnetje. Wassen op 40°C.

Normaal reinigen moet bij voorkeur gebeuren met ons Vaste Wasmiddel (lange wascyclus - minimaal 1.30 uur).
Gebruik voor een desinfecterende werking ons Desinfecterende Waspoeder.

Gebruik geen wasverzachter of bleekwater. Niet strijken.

kenmerken

Samenstelling

100% polyester - 1900 g/m²

Afmetingen

9 x 12 cm

Made in

Roemenië

Sorteerinstructies

b/b/8/f/bb8f72e0690a4c30fc9410c886148fd7ed981891