SYNERGIE ADEMHALING
SYNERGIE ADEMHALING
0,00 €

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

SYNERGIE ADEMHALING

ADEM EENS GOED IN
0,00 €
We hebben een fijne sessie aromatherapie voor je klaargemaakt, met onze synergie van 100% natuurlijke, etherische oliën.

omschrijving SYNERGIE ADEMHALING

Het is koud. Het regent. Je snuift. Waterige ogen. Kortom, het herfst/winterseizoen met bijhorende kwaaltjes is geopend.
Het is koud. Het regent. Je snuift. Waterige ogen. Kortom, het herfst/winterseizoen met bijhorende kwaaltjes is geopend., ADEM EENS GOED IN

in detail

ADEM IN, ADEM UIT. ZO GAAT HET AL VEEL BETER
Help je organisme om je luchtwegen vrij te maken en ga winterkwaaltjes te lijf met de etherische oliën uit eucalyptus globulus, rozemarijn, lavendel, veldmunt ...

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Ultrasonische verspreiding: Vul het waterreservoir zoals aangegeven staat op de gebruiksaanwijzing van het toestel. Voeg 3 à 5 druppels Synergie of Parfumessence toe. Doe de dop op het waterreservoir dicht en zet de klok er weer over alvorens de verspreiding te starten.
  • Elektrische verspreider + Geurloze tabletjes: Sluit de verspreider op de stroom  aan / Leg 1 of 2 tabletjes in het daarvoor voorziene gedeelte (holle kant). Voor grote ruimten (ong. 30 m2) eerder 2 tabletjes gebruiken / Zet de verspreider aan en wacht enkele minuten tot het tablet gesmolten is / Voeg een 15-tal druppels Synergie of Parfumessence toe. Nadien bijvullen met 3 à 5 druppels wanneer de olfactieve intensiteit uitgewerkt lijkt. Dankzij de timer zal het toestel vanzelf naar 2 uur uitschakelen / De verspreider na elk gebruik uitschakelen.
  • Koude verspreiding:  Giet 1/4de flesje Synergie of Parfumessence op een poreuze drager in keramiek (schaaltje, hanger, autokeramiek) om van alle goeddoen te genieten.

tip

Gebruik deze synergie van etherische oliën met onze ultrasonische verspreider om optimaal van zijn weldaden te genieten.

kenmerken

Samenstelling

Etherische oliën 100% natuurlijk, 63,5% biologisch:

EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL*, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, EUCALYPTUS CITRIODORA OIL, EUCALYPTUS RADIATA LEAF/STEM OIL*, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, CINNAMOMUM CAMPHORA LEAF OIL*, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL.

* Ingrediënt van Biologische oorsprong

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Glazen flesje van 10 ml met druppelteller. Dichtheid op 20°C [0.880 ;0.900]

Wettelijke waarschuwingen

  • Kan dodelijk zijn in het geval van inslikken of indien het in de luchtwegen komt,
  • Kan een allergische reactie op de huid veroorzaken.
  • Buiten bereik van kinderen houden.
  • Niet inslikken.
  • Het gebruik van etherische oliën wordt afgeraden tijdens de zwangerschap (vooral de eerste 3 maanden), kinderen jonger dan 3 jaar. Niet te gebruiken bij astma-patiënten of personen die allergisch zijn. Mensen met een nier- en leverfalen, mensen die lijden aan ernstige en langdurige ziekten moeten erg voorzichtig zijn en een arts raadplegen voor gebruik.
  • Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

f/e/e/0/fee06c55c04e4f059c29c60ebfe557b853e20c4a

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6