SYNERGIE HELDER
SYNERGIE HELDER
20,20 €

SYNERGIE HELDER

EEN FRISSE LUCHT IN HUIS
20,20 €
De omgevingslucht verfrissen: dat is de taak van onze Synergie van etherische oliën.

omschrijving SYNERGIE HELDER

Eergisteren hebt u vis gebakken en vandaag ruikt u nog altijd wat toen op het menu stond. En in de schoenenkast hangt niet bepaald een rozengeur. Kortom, u begrijpt meteen dat wat frisse lucht geen overbodige luxe is.

in detail

EEN GEZOND HUIS DAT LEKKER RUIKT
Onze synergie van 4 zuivere etherische oliën verdrijft zeker alle onfrisse geuren uit de woning. Van de koelkast tot de toiletten en de vuilnisbak: overal waar ze opduikt, laat ze een citroengeurige frisheid achter.

HAAR GEHEIM?
Een cocktail van etherische oliën die met zorg werden uitgekozen en die afkomstig zijn van de gebieden waar de verdiensten van die natuurlijke geschenken zich het best kunnen ontwikkelen: biologische citroen, tijm met biologische linalool, biologisch citroengras en saro.

EEN FLACON DIE OOK MET LIEFDE IS GEVULD
Onze etherische olie op basis van saro biedt een liefdesbonus, omdat ze geïnspireerd is op het Cœur de Forêt Madagascar-project, dat we al sinds 2009 ondersteunen. In deze regio, die zwaar wordt getroffen door ontbossing, werden dankzij deze vereniging al duizenden nieuwe bomen geplant en kon de plaatselijke bevolking een eerlijke handel opzetten van etherische oliën. Yeah!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

• Ultrasonische Geurverspreider: Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag. In de open leefruimten, de keuken of het kantoor.

• Keramische Hanger or Schaaltje met Keramische vormpjes: impregneer het neutrale keramische schaaltje overvloedig bij het eerste gebruik. Voeg vervolgens naar wens 2 druppels parfum toe of spuit 1 keer met de gepersonaliseerde interieurparfum om de intensiteit van de geur te herstellen.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 3 tot 4 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

Gepersonaliseerde Parfumbasis: aanbevolen dosering 13% of 3 ml (ongeveer 55 druppels) in 20 ml Gepersonaliseerde Parfumbasis (biologische gedenatureerde tarwealcohol).

tip

Gebruik deze synergie van etherische oliën in combinatie met onze Gepersonaliseerde Parfumbasis om gelijk welke kamer in een oogwenk te verfrissen voordat de gasten aankomen.

Als je je vloeren het liefst met water reinigt, weet je dat je netheid niet kunt ruiken! Maar ... als je 2 of 3 keer te Gepersonaliseerde Parfumbasis in combinatie met onze Synergie Helder op de vochtige Mop spuit, kun je rekenen op een geurig spoor overal waar je hebt schoongemaakt. Opgelet bij parket en harsvloeren: voer het best eerst een test uit op een minder zichtbare zone voordat je begint schoon te maken!

kenmerken

Samenstelling

Pure synergie van 4 etherische oliën, chemogetypeerd, botanisch en biochemisch gedefinieerd, zorgvuldig geselecteerd uit de veiligste bestanddelen met het oog op een maximale olfactieve tolerantie en vermijding van irritatie.

INGREDIËNTEN
CITRUS LIMON PEEL OIL* (limonene): Italy, THYMUS VULGARIS L. CT LINALOLIFERUM FLOWER/LEAF OIL* (linalol): France, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL* (geranial): Indonesia, CINNAMOSMA FRAGRANS LEAF OIL (1.8 cinéole): Cœur de Forêt Madagascar.
* Afkomstig uit de biologische landbouw.

IDENTIFICATIE VAN GEVAREN
Limoneen, betapineen, citral, linalool, gamma-Terpineen, eucalyptol, alfapineen, terpinoleen, betacaryofylleen, geraniol, geranylacetaat, linalylacetaat, nerylacetaat, l-beta-bisaboleen, nerol, carvacrol, citronellal, isoeugenol.

Label

90% biologische landbouwingrediënten. FR-BIO-01 EU-/niet-EU-landbouw 5/d/6/7/5d676ef9e2cfb04f90ca431b81d1207037ba7ba7

Gewicht/inhoud

15 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 15 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 270 druppels per flacon van 15 ml.

Gebruiksvoorschriften

GEVAAR. Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan mogelijks de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden . Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Optimale omstandigheden om het product te bewaren om oxidatie te voorkomen: beschut tegen lucht, licht en warmte (geoxideerde etherische oliën zijn meer allergeen).

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Uw handen zorgvuldig wassen na gebruik. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel.BIJ INSLIKKEN: Direct een ANTIGIFCENTRUM of dokter bellen. GEEN braken opwekken.
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van Zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 6/6/0/1/6601e19c8875ba60ab6ef8b16ec38c2b2e5ebd65

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

b/e/7/6/be763b660c30fa289caa87b2b21530d4932a0172