SYNERGIE RELAX
SYNERGIE RELAX
19,50 €

SYNERGIE RELAX

19,50 €
Ontspan je: we bedenken speciaal voor jou een kleine aromatherapiesessie met onze synergie van etherische oliën.

omschrijving SYNERGIE RELAX

Een goed gevuld leven is altijd spannend, soms stresserend en onvermijdelijk vermoeiend. Las daarom regelmatig een break in.
SYNERGIE RELAXE,

in detail

BLIJF COOL EN GENIET VAN MOOIE DROMEN
Help je lichaam tot rust te komen en verbeter de kwaliteit van je slaap met onze ‘zen attitude’ in een flacon.We hebben hiervoor met zorg 5 biologische etherische oliën gekozen, die afkomstig zijn van de beste streken! Bergamot, zoete sinaasappel, petitgrain-pomerans, echte lavendel en melisse combineren hun ontspannende effecten om je te helpen om wat stoom af te blazen.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

• Ultrasonische Geurverspreider: Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag. In de leefruimtes of in de slaapkamer voordat u gaat slapen, als u last hebt van sinusitis, bronchitis of andere tijdelijke ademhalingsmoeilijkheden of tijdens allergische perioden (het gebruik is af te raden als u met een droge of irriterende hoest kampt). Ook dagelijks om van de stimulerende en verkwikkende verdiensten van de Synergie te genieten.

• Schaaltje met Keramische vormpjes: 2 tot 3 druppels Synergie, 1 tot 4 keer per dag naargelang de behoefte.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

tip

Geniet van een lekkere biologische kruidenthee (maar dan alleen als je daarvan houdt); Giet 2 druppels van deze Synergie van etherische oliën in ons Schaaltje met keramische vormpjes op je nachtkastje. Ga liggen, sluit je ogen en ontspan je ... Welterusten!

kenmerken

Samenstelling

Pure synergie van 5 etherische oliën, chemogetypeerd, botanisch en biochemisch gedefinieerd, zorgvuldig geselecteerd uit de veiligste bestanddelen met het oog op een maximale olfactieve tolerantie en vermijding van irritatie.

INGREDIËNTEN
CITRUS AURANTIUM BERGAMIA PEEL OIL*, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL *, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF OIL* , LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL*
* Afkomstig uit de biologische landbouw.

ALLERGENEN
Alfapineen, betacaryopfyleen, betapineen, cis-beta-ocimeen (Z-3,7- Dimethyl-1,3,6-octatrieen), citral; citronellal, delta-3-careen, citronellol, d-limoneen, eucalyptol, gammaterpineen, geraniol, linalool, myrceen, nerol, nerylacetaat, p-mentha-1(7), 2-dieen (betafellandreen), terpinoleen, 1-octen-3-yl acetaat (amylvinylcarbinylacetaat), geranylacetaat, linalylacetaat, l-.beta.-bisaboleen.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 190 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

Irriterend voor ogen en huid, gevaarlijk voor het aquatische milieu, kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt of tot in de luchtwegen doordringt. Ontvlambare vloeistof.

Optimale omstandigheden om het product te bewaren om oxidatie te voorkomen: beschut tegen lucht, licht en warmte (geoxideerde etherische oliën zijn meer allergeen).

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Uw handen zorgvuldig wassen na gebruik. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel. BIJ INSLIKKEN, direct een ANTIGIFCENTRUM of dokter bellen. GEEN braken opwekken.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van Zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 6/4/b/5/64b59ce97211cfaf63453becaaef857fb6175758

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6