SYNERGIE ADEM
SYNERGIE ADEM
19,00 €

SYNERGIE ADEM

19,00 €
Ontspan je: we bedenken speciaal voor jou een kleine aromatherapiesessie met onze synergie van etherische oliën.

omschrijving SYNERGIE ADEM

Het is koud en het regent, je snuift en je ogen tranen. Of er hangen overal pollen in de lucht en je blijft maar niezen. Kortom, het seizoen van de winterkwaaltjes loopt uiteindelijk van januari tot december.
SYNERGIE RESPIRE,

in detail

ADEM IN, ADEM UIT. HET GAAT AL BETER.
Moedig je organisme aan om met volle teugen te ademen en help het een beetje om je kleine seizoensgebonden kwaaltjes te overwinnen.Even spuiten met Synergie Ademhalen biedt dezelfde voordelen als een mooie boswandeling: het is fris, het zorgt voor een fris hoofd en je krijgt er nieuwe energie van.

Na een onverbiddelijke selectie kwamen de volgende 6 etherische oliën als winnaars uit de bus: saro, zwarte spar, balsemzilverspar, satureoïde tijm met borneol, loopkamille en groene mirte.

EEN FLACON DIE OOK MET LIEFDE IS GEVULD
Onze etherische olie op basis van saro/mandravasarotra biedt een liefdesbonus, omdat ze is geïnspireerd op het Cœur de Forêt Madagascar-project, dat we al sinds 2009 ondersteunen. In deze regio, die zwaar wordt getroffen door ontbossing, werden dankzij deze vereniging al duizenden nieuwe bomen geplant en kon de plaatselijke bevolking een eerlijke handel van etherische oliën opzetten. Yay!

Gebruiks- en onderhoudsadvies

• Ultrasonische Geurverspreider: Doe 3 tot 5 druppels in het bakje dat met water is gevuld. Gebruik de verspreider in de ononderbroken stand gedurende 10 tot 15 minuten (20 tot 30 minuten in de onderbroken stand), maximaal 3 tot 4 keer per dag. In de leefruimtes of in de slaapkamer voordat u gaat. Ook dagelijks om van de stimulerende en verkwikkende verdiensten van de Synergie te genieten.

• Schaaltje met Keramische vormpjes: 2 tot 3 druppels Synergie, 1 tot 4 keer per dag naargelang de behoefte.

• Keramische Geurverspreider voor in de auto: 2 tot 3 druppels aan de voorkant, aan te vullen als de intensiteit afneemt.

• Bij vochtige inhalatie voor een doelgerichte aromatische verzorging: 1 druppel in een kom warm water, 1 tot 4 keer per dag naargelang de behoefte.

tip

Gebruik deze synergie van etherische oliën met onze Ultrasonische Geurverspreider om een optimaal effect te verkrijgen.

kenmerken

Samenstelling

Pure synergie van 6 etherische oliën, met chemotypering, botanisch en biochemisch gedefinieerd, zorgvuldig geselecteerd uit de veiligste producten voor de hele familie: een originele formulering zonder eucalyptus en daardoor ook geschikt voor de gevoeligste doelgroepen.

IINGREDIËNTEN
CINNAMOSMA FRAGRANS LEAF OIL, PICEA MARIANA LEAF OIL*, THYMUS SATUREIOÏDES, ABIES BALSAMEA NEEDLE OIL*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL*, MYRTUS COMMUNIS OIL*.
* Afkomstig uit de biologische landbouw.

ALLERGENEN
Eucalyptol, alfapineen, betapineen, gammaterpineen, myrceen, alfaterpineen, p-cymeen, d-limoneen, cis-beta-ocimeen (Z-3,7-dimethyl-1,3,6-octatrieen), terpinoleen, linalool, citral, betacaryofyleen, geraniol, geranylacetaat, citronellol, delta-3-careen, pmentha-1(7), 2-dieen (betafhelandreen), longifoleen, carvacrol.

Gewicht/inhoud

10 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen flacon - 10 ml + dop met kinderbeveiliging DIN18 PP zwart met druppelaar, gebruiksaanwijzing.

DICHTHEID: ongeveer 190 druppels per flacon van 10 ml.

Gebruiksvoorschriften

Irriterend voor ogen en huid, gevaarlijk voor het aquatische milieu, kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt of tot in de luchtwegen doordringt. Ontvlambare vloeistof.

Optimale omstandigheden om het product te bewaren om oxidatie te voorkomen: beschut tegen lucht, licht en warmte (geoxideerde etherische oliën zijn meer allergeen).

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Al het contact met de huid, slijmvliezen en ogen vermijden. Uw handen zorgvuldig wassen na gebruik. De kamers dagelijks luchten. Vóór gebruik een arts raadplegen als u aan een ernstige of chronische ziekte lijdt. Risico op vlekken of ontkleuring: vermijd elk contact met materialen zoals meubels, interieur of textiel.BIJ INSLIKKEN, direct een ANTIGIFCENTRUM of dokter bellen. GEEN braken opwekken.

Niet verspreiden in directe aanwezigheid van Zwangere vrouwen of kinderen onder de 3 jaar. 6/4/b/5/64b59ce97211cfaf63453becaaef857fb6175758

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6