TANDPASTA - SET VAN 2
TANDPASTA - SET VAN 2
12,50 €

TANDPASTA - SET VAN 2

LAAT JE MOND OPNIEUW STRALEN
12,50 €
Een bio tandpasta waar je echt van gaat glimlachen.

omschrijving TANDPASTA - SET VAN 2

EEN STRALENDE GLIMLACH
Thee, koffie, sigaretten....sommige gewoontes laten vlekken achter op je tanden. Deze tandpasta behoudt de natuurlijke witheid van je tanden en vertraagt verkleuring aan de oppervlakte door voedsel. Laat je mond weer stralen.

in detail

STRIJD TEGEN CARIËS
De minerale formule met basische pH herstelt het pH evenwicht in je mond en voorkomt zuuraanvallen. Kortom, cariës krijgt geen kans om zich in je mond te nestelen.
Echt waar, het krijgt geen kans.

EEN GEZONDE MOND. De biologische propolis heeft sterke zuiverende en genezende eigenschappen. Daarom hebben we het toegevoegd aan onze tandpasta om de bescherming van je tandvlees te versterken en gezonde tanden te houden.
Het natuurlijke muntaroma is echt superverfrissend.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Poets na elke maatijd je tanden met een beetje tandpasta en een soepele tandenborstel. Poets 3 minuten zachtjes van het tandvlees naar de tand.

kenmerken

Samenstelling

:

INCI

GLYCERIN**, AQUA (WATER), DICALCIUM PHOSPHATEDIHYDRATE, SILICA, TITANIUM DIOXYDE, SODIUM BICARBONATE, ARÔMA(FLAVOR), CITRIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, XANTHAN GUM,ALCOHOL**, PROPOLIS EXTRACT*, SODIUM BENZOATE, SODIUMCHLORIDE, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, POTASSIUM HYDROXIDE,LIMONENE
*Ingredients from organic farming
**Processed from organic ingredients

Label

Ecologische en biologische cosmetica met het ECOCERT Greenlife certificaat conform de ECOCERT referentie die te vinden is op http://cosmetiques.ecocert.com 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong 14% van de ingrediënten zijn afkomstig uit de Biologische landbouw 9/9/1/9/9919b6a4dfe1fc4767acb78ad46605b0ecf9acaa

Gewicht/inhoud

20 x 100 g

Technische kenmerken

Tube van 100 g met veiligheidsdop, schroefdop. Witte tandpasta Basische pH = 8.1: voedingssuikers worden omgezet in zuur onder invloed van bacteriën die van nature aanwezig zijn in de mond. Deze zuren vallen en tasten het email aan.Met een pH van 8.1 herstelt deze pasta het evenwicht van de mond pH en voorkomt cariësaanvallen.

Gebruiksvoorschriften

Bevat een natuurlijk muntaroma: zorg dat er een paar uur tussen de poetsbeurt en de inname van homeopathische middelen zit.

Wettelijke waarschuwingen

Voor uitwendig gebruik. In geval van contact met de ogen overvloedig spoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6