VAST WASMIDDEL - 4 PLAATJES
VAST WASMIDDEL - 4 PLAATJES
13,00 €

VAST WASMIDDEL - 4 PLAATJES

VANAF 40 °C EEN MAXIMALE REINIGENDE WERKING BIJ DE JUISTE DOSERING
13,00 €
Een zeer geconcentreerd en natuurlijk wasmiddel.

omschrijving VAST WASMIDDEL - 4 PLAATJES

Een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel van natuurlijke oorsprong dat effectief is op alle soorten textiel.

Dit wasmiddel is bijzonder geschikt voor het onderhoud van katoen of synthetische vezels (met name absorberend textiel en microvezels) en helpt de kleuren te behouden. Geen maatbekertje, geen pompje en geen verspilling meer: je breekt gewoon het juiste aantal driehoekjes met de hand af voor de juiste dosering. De piramidevormige driehoeken zijn gemakkelijk af te breken.

Profiteer eenvoudig van een vleugje frisheid of de zuiverende werking van EO bij lage temperaturen: doe een paar druppels van je favoriete Wasgoedsynergie op een (Multi-Gebruik) doekje en plaats het vóór het wassen ook in het netje. De grootte van de wasplaten behoeft weinig ruimte wat voor ruimtebesparing zorgt in het washok.

De formule bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en geen conserveringsmiddelen of geëthoxyleerde oppervlakteactieve stoffen. De formule is getest volgens de norm OECD 301F - 28 dagen. De neutrale formule zonder parfum, allergenen en kleurstoffen is geschikt voor mensen die last hebben van irritatie of overgevoeligheid.

Dag plastic flessen, hallo afvalvermindering! Het wasmiddel is verpakt in een recycleerbare papieren zak.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Volg de doseerinstructies na controle van de waterhardheid. Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasinstructies op elk stuk textiel. Laad bij synthetische en delicate stoffen de machine slechts 2/3 van de hoeveelheid katoen die je maximaal kunt wassen. Was artikelen met kleuren die kunnen uitlopen apart.

MACHINEWAS:

 • Ga voor een dosering Vast Wasmiddel die overeenkomt met je wasprogramma.
 • Plaats de driehoeken (en de wasbal als je die gebruikt) in een wasnet.
 • Doe het net dicht en plaats het in de trommel van de machine.
 • Start je gebruikelijke programma. Minimumtemperatuur 40 °C. Vermijd korte programma's (< 1,5 uur).


DOSERINGEN: (gewoon vuile was - middelhard water)

 • Voor een machine van 4 tot 6 kg: 3 driehoeken (of 2 als je de H2O at Home Wasbal thuis gebruikt)
 • Voor een machine van 7 tot 9 kg: 4 driehoeken (of 3 als je de H2O at Home Wasbal thuis gebruikt)


Combinatie met een Wasgoedsynergie.

 • Besprenkel een doek of een Multi-gebruik Doekje met een paar druppels synergie (te kiezen naar wens en behoefte) : 3 tot 4 druppels voor een machine van 4 tot 6 kg of 5 tot 6 druppels voor een machine van 7 tot 9 kg.
 • Plaats de besprenkelde doek of het Multi-gebruik Doekje + wasdriehoeken + de wasbal (optioneel) in een wasnet.
 • Doe het net dicht en plaats het in de trommel van de machine. - Start je gebruikelijke programma. (Minimaal 40 °C - vermijd programma's < 1,5 uur).

En de rest van de tijd kun je het stellen zonder parfum of toevoeging. (perfect voor de meest gevoelige huidtypes!)

kenmerken

Samenstelling

SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM COCOATE, AQUA, SODIUM CARBONATE, SODIUM BICARBONATE, SODIUM METASILICATE, SODIUM CITRATE, LAURYL/MYRISTYL GLUCOSIDE, SODIUM SULFATE, GLYCERIN, SODIUM SILICATE, SODIUM CARBOXYMETHYL INULIN, COCONUT ACID, SODIUM CHLORIDE.

Gewicht/inhoud

4 platen van 18 driehoeken (250 g)

Technische kenmerken

WASMIDDEL:
Zonder parfum. pH: 9,5 tot 11,5 (verdund in 1% water)
Gebroken wit tot lichtgrijs Vast Wasmiddel.
Op een koele en droge plek bewaren.

VERPAKKING:
Recyclebaar papieren zakje KBF/PE (5,9 g): 80% papier / 20% inductie PE (vochtbarrière)
Recyclebaar in de papierketen.

Gebruiksvoorschriften

Niet gebruiken:

 • voor wasgoed dat chemisch gereinigd moet worden.
 • delicaat wasgoed dat bij zeer lage temperatuur moet worden gewassen, bijvoorbeeld met een kort wasprogramma: wol, zijde.


Lees voor gebruik de bijsluiter van Wasgoedsynergie.

Wettelijke waarschuwingen

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing. (betreffende de pure, geconcentreerde formule die niet verdund is met water).
GEVAAR.
Bevat Natriumlaurylsulfaat (CAS: 85586-07-8), Natriummetasilicaat pentahydraat (CAS: 10213-79-3). Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet inslikken NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Vermijd langdurig contact met de huid. Bij huidirritatie: een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar de plaatselijke voorschriften. Bewaar de verpakking. Bewaar uit de buurt van warmtebronnen en op een droge plaats. 5/f/1/c/5f1c9bd6647bb4e4692f70927104242a91c6be1e

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8