VLOEIBAAR WASMIDDEL - CEDER - MUNT 1L
VLOEIBAAR WASMIDDEL - CEDER - MUNT 1L
16,50 €

VLOEIBAAR WASMIDDEL - CEDER - MUNT 1L

EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN
16,50 €
Ons milieuvriendelijk Vloeibaar Wasmiddel wast niet alleen je was met brio: het respecteert ook je stofjes.

omschrijving VLOEIBAAR WASMIDDEL - CEDER - MUNT 1L

Je houdt van je kleren. Je houdt van wit, van katoen, van kleuren, van wol, van zwart ... Ons natuurlijk Vloeibaar Wasmiddel is er ook dol op van en doet er alles voor. In de machine of met de hand, het reinigt alles en houdt de kleuren helder.
Je houdt van je kleren. Je houdt van wit, van katoen, van kleuren, van wol, van zwart ... Ons natuurlijk Vloeibaar Wasmiddel is er ook dol op van en doet er alles voor. In de machine of met de hand, het reinigt alles en houdt de kleuren helder., EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN

in detail

EEN CONCENTRAAT VAN BESPARINGEN
Deze charmante fles ultra geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel is gemaakt om voort te bestaan. Je hebt slechts 30 ml nodig voor een machine was van 4 à 5 kg. En maar 10 ml als je onze Wasbal gebruikt. 't Is maar dat je het weet.

DE ULTIEME GEUR VAN PROPERE WAS
Denk aan een echt, vers muntwater, ergens onder de zon. Zo, dat is het precies. Parfum op basis van alleen maar biologische etherische oliën. Alsjeblieft.

ECOLOGISCH EXTRAATJE: EEN PLANTAARDIG CONCENTRAAT
De formule is 100% natuurlijk, op basis van wassende bestanddelen zonder ethoxylbasis, getrokken uit kokos en olijven.Waarom kiezen we voor een ethoxylvrije basis? Om de ethoxylisatie een niet zo deftig productieproces is waarbij een super en kankerverwekkend giftig gas vrijkomt, nl. ethyleenoxyde. Normaalgezien vind je van dit intermediaire substantie niets terug in het eindproduct. Afijn, normaalgezien ...Wij zijn liever voorzichtig: leve de niet-ethoxylene wassende bestandddelen!

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading te gebruiken, uitsluitend op lage temperatuur te wassen en de doseerinstructies te volgen die horen bij de plaatselijke hardheid van het water.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften per kledingstuk. Bij synthetische en tere stoffen mag de machine slechts tot 2/3 van de capaciteit bij katoen worden gevuld. Was gekleurde kledingstukken die zouden kunnen afgeven, apart.
  • Handwas: 15 ml voor 10 L water
  • Dosering voor een machine van 4 à 5 kg: 1 dosis = 30 ml = 1 doseermaatje, h halfvol
  • Om nog meer ecologische karma-punten te winnen, adviseren we je met onze Wasbal te wassen zodat je nog minder wasmiddel gebruikt.

, EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN

tip

3 goede redenen om onze Twistpomp op je fles te gebruiken:

1- Geen riscio dat je naast het doseerbekertje giet.

2 - Geen overdosering noch verspilling

3 - Geen pijn in je armen.

kenmerken

Samenstelling

> 30%: water. 5-15%: Marseille zeep, alcool. <5%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfum, limonene. Bevaat ook: citric acid.
Aqua, potassium oleate, potassium cocoate, potassium palmitate, potassium stearate, ethanol, alkylpolyglycoside, parfum: etherische oliën munt en ceder.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecologisch reinigingsmiddel met ECOCERT Greenlife-certificaat, volgens de repository ECOCERT, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

1L

Technische kenmerken

Fles van 1 L.
De Twistpomp past op de fles.

Gebruiksvoorschriften

Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep van H2O of met Oxypur H2O.

Bewaar de fles met wasmiddel op een vorstvrije en droge plaats.

Wettelijke waarschuwingen

GEVAAR ! Ontvlambare vloeistof en dampen.
Veroorzaakt ernstig oogletsel. Vermijd warmte/vonken/open vlammen/warme oppervlakken. Niet roken. Laat de verpakking goed afgesloten. Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding, beschermingsmiddelen voor oog- en gezichtsbescherming.
BIJ CONTACT MET DE HUID: Overmatig wassen met water en zeep.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Eventuele contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Langdurig spoelen.
BIJ INSLIKKEN: waarschuw onmiddellijk een ARTS. De inhoud/verpakking overeenkomstig de geldende wetgeving verwijderen.

Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6