VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
13,90 €

VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L

Ultrageconcentreerd natuurlijk wasmiddel
13,90 €
 • Voor alle soorten textiel
 • 100% natuurlijke formule zonder parfum
 • Te personaliseren met de Wassynergie

Op voorraad
 • made in france
 • gelabelde

Een kraaknette was, met liefde gewassen.

Je houdt van je kleren. Je houdt van wit, van katoen, van kleuren, van wol, van zwart ... Ons natuurlijk Vloeibaar Wasmiddel is er ook dol op van en doet er alles voor. In de machine of met de hand, het reinigt alles en respecteert de gekleurde en witte was.

Het Vloeibare Wasmiddel is ultra geconcentreerd en efficient. Je hebt slechts 30 ml nodig voor een machine was van 4 à 5 kg. En maar 10 ml als je onze Wasbal gebruikt. 't Is maar dat je het weet.

De formule is 100% natuurlijk, op basis van wassende bestanddelen zonder ethoxylbasis, getrokken uit kokos en olijven. Waarom kiezen we voor een ethoxylvrije basis? Om de ethoxylisatie een niet zo deftig productieproces is waarbij een super en kankerverwekkend giftig gas vrijkomt, nl. ethyleenoxyde. Normaalgezien vind je van dit intermediaire substantie niets terug in het eindproduct. Afijn, normaalgezien ...Wij zijn liever voorzichtig: leve de niet-ethoxylene wassende bestandddelen!

Formule getest volgens de OCDE 301F-norm - 28 dagen.

Veilig voor septic tanks, beerputten en fytopurificatiesystemen (onder normale gebruiksomstandigheden).

Dit vloeibare wasmiddel is geurvrij: voor personen die gevoelig zijn is het perfect, en voor licht vervuilde dagelijkse kleding is het vaak voldoende. Van tijd tot tijd kunnen we de deugden van planten verstandig gebruiken: Dan hoef je af en toe alleen maar wat druppels  van de Wasgoed Synergie aan je gebruikelijke hoeveelheid Wasmiddel zonder parfum toe te voegen.


Lees verder ...

VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L In het kort

 • Gebruiksadvies

  Gebruiksadvies

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading te gebruiken, uitsluitend op lage temperatuur te wassen en de doseerinstructies te volgen die horen bij de plaatselijke hardheid van het water.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften per kledingstuk. Bij synthetische en tere stoffen mag de machine slechts tot 2/3 van de capaciteit bij katoen worden gevuld. Was gekleurde kledingstukken die zouden kunnen afgeven, apart.
  • Handwas: 15 ml voor 10 L water
  • Dosering voor een machine van 4 à 5 kg: 1 dosis = 30 ml = 1 doseermaatje halfvol
  • Om nog meer ecologische karma-punten te winnen, adviseren we je met onze Wasbal te wassen zodat je nog minder wasmiddel gebruikt.

  Met Wasgoedsynergie
  Je voegt af en 6 tot 8 druppels (voor een machine van 4 à 5 kg) Wasgoedsynergie toe aan je gebruikelijke dosering Wasmiddel zonder Parfum als je hier behoefte aan hebt, en de rest van de tijd kun je het stellen zonder parfum of toevoeging. (perfect voor de meest gevoelige huidtypes!)


 • Samenstelling

  Samenstelling

  5% tot 15%: zeep (kaliumoleaat, kaliumcocoaat), <5%: anionogene oppervlakteactieve stoffen (natriumlaurylsulfaat), niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (decylglucoside).


  Bevat ook: water, alcohol, sekwestrerende middelen (natriumcitraat, citroenzuur), denatureermiddel (etherische olie van rozemarijn).


  SAMENSTELLING: POTASSIUM OLEATE, POTASSIUM COCOATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, AQUA, ALCOHOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL.


  Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl Formule getest volgens de OCDE 301F testmethode.


  Label :

  100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecologisch reinigingsmiddel met ECOCERT Greenlife-certificaat, volgens de repository ECOCERT, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com


  VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
 • Technische kenmerken

  Gewicht/inhoud

  1L


  Geleverd met doseerbeker.


  Technische kenmerken

  Fles van 1 L : 100% gerecycled PET.
  De Twistpomp past op de fles.


  Made in

  Frankrijk


  Sorteerinstructies

  VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
 • Voorzorgsmaatregelen bij gebruik en wettelijke waarschuwingen

  Gebruiksvoorschriften

  Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep H2O at Home of met Oxypur H2O at Home. Bewaar de fles met wasmiddel op een vorstvrije en droge plaats.


  WAARSCHUWING - Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
  BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.


  VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
 • Informatie over levering

  • Afhalen bij een H2O at Home adviseur bij u in de buurt:

   Ophalen tussen 23 apr. en 20 mei

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen
  • Thuis :

   Geleverd tussen 23 apr. en 05 mei

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen

Niets beter dan een workshop om de doeltreffendheid van onze producten te testen!

Bij u thuis of digitaal, nodig je vrienden en familie uit om onze producten voor het huis te ontdekken, die u leven zullen veranderen. Geniet van persoonlijk advies, fascinerende demonstraties, en ontvang exclusieve cadeau’s.

Contact opnemen met een consulente
VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L

Je zult van ze houden !