VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L
13,90 €

VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L

EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN
13,90 €
Ons milieuvriendelijk Vloeibaar Wasmiddel wast niet alleen je was met brio: het respecteert ook je stofjes.

omschrijving VLOEIBAAR WASMIDDEL - ZONDER PARFUM 1L

Je houdt van je kleren. Je houdt van wit, van katoen, van kleuren, van wol, van zwart ... Ons natuurlijk Vloeibaar Wasmiddel is er ook dol op van en doet er alles voor. In de machine of met de hand, het reinigt alles en houdt de kleuren helder.
LESSIVE LIQUIDE SANS PARFUM 1L, EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN

in detail

EEN CONCENTRAAT VAN BESPARINGEN
Deze charmante fles ultra geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel is gemaakt om voort te bestaan. Je hebt slechts 30 ml nodig voor een machine was van 4 à 5 kg. En maar 10 ml als je onze Wasbal gebruikt. 't Is maar dat je het weet.

MINDER ESSENTIËLE OLIËN, DAT IS BETER!
Voor niet al te vuile dagelijkse kleding, is een neutraal wasmiddel vaak voldoende. Maar een beetje hulp van essentiële oliën is van tijd tot tijd wel welkom voor het wassen van lakens, kussens, enz.

We hebben daarom Synergieën ontwikkeld met essentiële oliën, zodat je het doen van de was naar wens en behoefte kunt personaliseren en je verstandig gebruik kunt maken van de voordelen van planten. Wat frisheid nodig? Behoefte aan troost of iets exotisch? Dan hoef je af en toe alleen maar wat druppels Synergie Wasgoed aan je gebruikelijke hoeveelheid Wasmiddel zonder parfum toe te voegen.

ECOLOGISCH EXTRAATJE: EEN PLANTAARDIG CONCENTRAAT
De formule is 100% natuurlijk, op basis van wassende bestanddelen zonder ethoxylbasis, getrokken uit kokos en olijven.Waarom kiezen we voor een ethoxylvrije basis? Om de ethoxylisatie een niet zo deftig productieproces is waarbij een super en kankerverwekkend giftig gas vrijkomt, nl. ethyleenoxyde. Normaalgezien vind je van dit intermediaire substantie niets terug in het eindproduct. Afijn, normaalgezien ...Wij zijn liever voorzichtig: leve de niet-ethoxylene wassende bestandddelen!

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading te gebruiken, uitsluitend op lage temperatuur te wassen en de doseerinstructies te volgen die horen bij de plaatselijke hardheid van het water.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften per kledingstuk. Bij synthetische en tere stoffen mag de machine slechts tot 2/3 van de capaciteit bij katoen worden gevuld. Was gekleurde kledingstukken die zouden kunnen afgeven, apart.
  • Handwas: 15 ml voor 10 L water
  • Dosering voor een machine van 4 à 5 kg: 1 dosis = 30 ml = 1 doseermaatje halfvol
  • Om nog meer ecologische karma-punten te winnen, adviseren we je met onze Wasbal te wassen zodat je nog minder wasmiddel gebruikt.

Met Wasgoedsynergie
Je voegt af en 6 tot 8 druppels (voor een machine van 4 à 5 kg) Wasgoedsynergie toe aan je gebruikelijke dosering Wasmiddel zonder Parfum als je hier behoefte aan hebt, en de rest van de tijd kun je het stellen zonder parfum of toevoeging. (perfect voor de meest gevoelige huidtypes!)

LESSIVE LIQUIDE SANS PARFUM 1L, EEN KRAAKNETTE WAS, MET LIEFDE GEWASSEN

tip

3 goede redenen om onze Twistpomp op je fles te gebruiken:
1- Geen riscio dat je naast het doseerbekertje giet.
2 - Geen overdosering noch verspilling
3 - Geen pijn in je armen.

kenmerken

Samenstelling

5% tot 15%: zeep (kaliumoleaat, kaliumcocoaat), <5%: anionogene oppervlakteactieve stoffen (natriumlaurylsulfaat), niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (decylglucoside). Bevat ook: water, alcohol, sekwestrerende middelen (natriumcitraat, citroenzuur), denatureermiddel (etherische olie van rozemarijn).

SAMENSTELLING: POTASSIUM OLEATE, POTASSIUM COCOATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, AQUA, ALCOHOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL.

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Formule getest volgens de OCDE 301F testmethode.

Label

100% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Ecologisch reinigingsmiddel met ECOCERT Greenlife-certificaat, volgens de repository ECOCERT, beschikbaar op http://detergents.ecocert.com 3/e/f/0/3ef053082761ebb8a15f3da0e8d856408b0ee8a1

Gewicht/inhoud

1L

Technische kenmerken

Fles van 1 L : 100% gerecycled PET.
De Twistpomp past op de fles.

Gebruiksvoorschriften

Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep H2O at Home of met Oxypur H2O at Home. Bewaar de fles met wasmiddel op een vorstvrije en droge plaats.

Wettelijke waarschuwingen

WAARSCHUWING - Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing. 8/5/4/3/8543ce4f7d5f76e2429616259ea2c27d7fb017f8

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

1/3/f/3/13f303ea5fd9ea18f971c003e74e7359a29e1eca