VLOEIBARE MARSEILLE-ZEEP
VLOEIBARE MARSEILLE-ZEEP
20,30 €

VLOEIBARE MARSEILLE-ZEEP

EEN LEGENDARISCHE ZACHTHEID
20,30 €
Een authentieke Marseillezeep, met veel liefde gemaakt en met veel Provence erin ... in zooooo'n dikke fles.

omschrijving VLOEIBARE MARSEILLE-ZEEP

Teruggrijpen naar het essentiële, dat doet toch zo goed. Echte zeep om je te wassen, maar wat een donders goed idee! Voor een propere huid, zonder meer, voor je dagelijkse douche of als handzeep voor het hele gezin.

in detail

EEN RASECHTE MARSEILLEZEEP

Het is dikwijls in de oude ketels dat je de beste soep maakt. Cool, dat is voor zeep net zo. Deze vloeibare zeep op basis van olijven wordt ambachtelijk gemaakt, volgens de methode uit Marseille onder het wakend oog van een Meester Zeepzieder. De zeepbasis wordt in een ketel gekookt en ontstaat door de verzeping van biologische olijf- en palmpittenolie.

tip

Hoe minder je ervan neemt, hoe meer je er hebt. Om goed te doseren zet je één van onze Twistpompen op de fles. Hou je van schuim? Gebruik onze Marseillezeep dan in onze Foamer: 3 deeltjes water en 1 deeltje zeep, en hop, op de pomp drukken en daar komt je lekker wollig schuim.

kenmerken

Samenstelling

:

INCI

AQUA (WATER), POTASSIUM PALM KERNELATE**, CELLULOSE GUM, GLYCERIN**, POTASSIUM OLIVATE**, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL*, CARAMEL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, TOCOPHEROL, LIMONENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL.
* Ingredients from organic farming

Label

99,1% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 10,9% van alle ingrediëten zijn afkomstig uit de Biologische Landbouw. Ecologische en biologische cosmetica met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm beschikbaar op http://cosmetiques.ecocert.com 9/9/1/9/9919b6a4dfe1fc4767acb78ad46605b0ecf9acaa

Gewicht/inhoud

1 L

Technische kenmerken

Fles in PET, 1L, met gietdop.
Past met de Twistpomp.

Gebruiksvoorschriften

Uitwendig gebruik.

Wettelijke waarschuwingen

Vermijd het contact met de ogen.
Bij contact met de ogen, de ogen goed uitspoelen met schoon water.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6