VLOEIBARE NETÉPUR (NAVULBAAR)
VLOEIBARE NETÉPUR (NAVULBAAR)
12,50 €

VLOEIBARE NETÉPUR (NAVULBAAR)

EEN ONTVLEKKENDE SCHERPSCHUTTER
12,50 €
We hebben ze, de oplossing voor alle mysterieuze vlekken op de was. De Vloeibare Netépur is een super ontvlekkende textielzeep in een kleine, oh zo praktische roller.

omschrijving VLOEIBARE NETÉPUR (NAVULBAAR)

We zijn allemaal heel erg creatief als het op vlekken maken aankomt. Chocolade, fruit, frisdrank, gras en inkt: dank je wel, liefste kindjes. Make-up, smeer, wijn, thee, koffie: mjam, dat zijn mama en papa.
Keep calm and wash it on.
We hebben dé oplossing om snel van die zware schade af te raken. Onze textielontvlekker, de Vloeibare Netépur, combineert krachtige, ontvlekkende, actieve bestanddelen en oplosmiddelen zodat vieze, vuile vlekken niet de minste kans op overleven hebben. Bang, bang.
We zijn allemaal heel erg creatief als het op vlekken maken aankomt. Chocolade, fruit, frisdrank, gras en inkt: dank je wel, liefste kindjes. Make-up, smeer, wijn, thee, koffie: mjam, dat zijn mama en papa.<br> Keep calm and wash it on.<br> We hebben dé oplossing om snel van die zware schade af te raken. Onze textielontvlekker, de Vloeibare Netépur, combineert krachtige, ontvlekkende, actieve bestanddelen en oplosmiddelen zodat vieze, vuile vlekken niet de minste kans op overleven hebben. Bang, bang., EEN ONTVLEKKENDE SCHERPSCHUTTER

in detail

EEN KEER ROLLEN EN HET IS IN ORDE
De kogelroller geeft de juiste hoeveelheid product vrij en zorgt ervoor dat het goed in de vezel van het stof dringt, zodat de vlek in het hart wordt getroffen. Raak!

EEN FLESJE DAT JE IN 10 SECONDEN BIJVULT
We doen al het mogelijke om onze producten duurzaam te maken en hebben een navulsysteem uitgewerkt: schattige, kleine zakjes Vloeibare Netépur die je rechtstreeks in het navulflesje van de roller giet.Minder verpakking om te vervoeren en te recycleren.Dat doet goed aan je portemonnee: je flesje navullen is stukken beterkoop.

FANTASTISCH, DE FORMULE IS ECOLOGISCH
De natuurlijke, wassende bestanddelen van de Vloeibare Netépur zorgen voor een volledige en snelle, biologische afbreekbaarheid (binnen 28 dagen, bewezen en gevalideerd door een OCDE 301A-test, dames en heren). De etherische olie van sinaasappel werd speciaal gekozen om je op te peppen terwijl je de kragen van je hemden of je zondagse tafellaken ontvlekt.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

 • Je hebt absoluut geen tijd teveel.
 • Rechtstreeks op de vlek aanbrengen.
 • Onnodig om te laten inwerken: stop de was onmiddellijk in de machine en zet de wascyclus in gang.

kenmerken

Samenstelling

 • > 30 % : water, 5 tot 15 %: zeep, anionische oppervlakte- actieve stoffen, (natriumoleaat, C8-10 alkylpolyglucosiden, C8-10 fatty alcohol alkoxylated, ethyl alcohol), < 5 %: natriumgluconaat (geleermiddel), ethanol (oplosmiddel), natriummetasilicaat (alkalische stof, verhoogt de pH-waarde), chelaatvormende stoffen en stoffen die voorkomen dat het vuil opnieuw neerslaat (natrium carboxymethylinuline, natrium carboxymethylalanine), etherische sinaasappelolie (bevat limoneen).
 • Biologische afbreekbaarheid gevalideerd volgens de norm OCDE 301A - 28 dagen: snel en volledig biologisch afbreekbaar

Label

95% van alle ingredienten is van natuurlijke oorsprong. Milieuvriendelijk wasmiddel op basis van biologische ingrediënten met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents.ecocert.com. a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

50 ml

Technische kenmerken

Fles 50 ml met schroefdop in PE. Applicator met kogelroller in PE. Doorzichtige gel, pH: 10(+ - 1) Biologische afbreekbaarheid gevalideerd volgens de norm OCDE 301A - 28 dagen: snel en volledig biologisch afbreekbaar. Navulling beschikbaar: set van 2 zakjes van 50 ml

Gebruiksvoorschriften

 • Voer altijd vooraf een test uit op een onopvallende plaats.
 • Niet laten inwerken op textiel dat eventueel afgeeft.
 • Niet gebruiken op stoffen die niet tegen water kunnen
 • Niet aangewezen voor Gore Tex-textiel of waterproof behandelde textielen.
 • Respecteer de wastemperatuur die op het etiket van het kledingstuk staat aangegeven.

Wettelijke waarschuwingen

 • Veroorzaakt ernstige irritatie aan de ogen.
 • Vermijd elk contact met de ogen.
 • Draag oog- of gezichtsbescherming.
 • BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder eventueel contactlenzen indien mogelijk. Blijf spoelen. Als de oogirritatie aanhoudt, een arts raadplegen.
 • Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.

1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk