VLOERREINIGER EUCALYPTUS
VLOERREINIGER EUCALYPTUS
13,20 €

VLOERREINIGER EUCALYPTUS

EEN BEHOORLIJK ONTSMETTE VLOER
13,20 €
Deze geconcentreerde ontsmetter zuivert je vloer en verwijdert bacteriën. Nog even en we kunnen van de vloer eten.

omschrijving VLOERREINIGER EUCALYPTUS

Deze deskundige formule is bacterie- en schimmelwerend, en dit volgens de Europese ontsmettingsnormen die zeer, zeer op hun principes gebrand zijn. Alles in de kiem gesmoord...

in detail

EEN ULTRA GECONCENTREERD FLESJE WAARMEE JE LANG TOEKOMT
Formules concentreren, dat is echt ons ding. Zodat je veel geld uitspaart. In onze waterstelen om de vloer schoon te maken (het water zit in de steel, te gek, toch?) heb je amper 5 ml nodig voor een perfecte desinfectie. Ben je toch eerder voorstander van de klassieke manier van poetsen, dan verdun je 10 ml product per liter water.

HET ANDERE KANTJE VAN ZIJN KRACHT
Formule uitsluitend met plantaardige actieve bestanddelen.Frisse en subtiele geur van eucalyptusblaadjes, waarschijnlijk door een wilde panda geplukt. Dus, een 100% natuurlijk parfum.

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerbeker.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

 • Dosering voor een dagelijks gebruik(antibacterieel norm EN 1040): verdunningsverhouding van 1%.Giet 5 ml oplossing voor Vloerreiniger voor 500 ml water.Maak de vloer schoon en laat drogen. Niet mengen met andere producten.
 • Pas de dosering aan voor een desinfectering die conform is aan de ziekenhuis normen:verdunningsverhouding 2% voor de norm EN 1276.In dit geval het product op zijn minst 5 minuten laten intrekken en daarna afspoelen om strepen te voorkomen.
 • Let op: als het product eenmaal met water is verdund, blijft de werkzaamheid van de desinfectering gedurende 7 dagen (volgens de norm EN 1276)

tip

Indien de vloer van je huis heel glad is (bijv. laminaat, linoleum, gepolijst beton), heb je deze ontsmettende Vloerreiniger niet nodig. Gebruik de Moppen voor Gladde Vloeren met één van onze waterstelen om met enkel water te ontsmetten. Het werkt en is gepatenteerd!

kenmerken

Samenstelling

Melkzuur (79-33-4) 10,56% m/m; agenten van anionische oppervlakken, <5% anionische oppervlaktestoffen, natuurlijke parfum (limoneen).
Bevat ook: water, zuurgraad aanpassers.
Aqua, lactic acid, Alkyl Polyglycosides, Alkyl Ether carboxylate, Fatty acid, Sodium Lauryl sulfate, Natural fragrance, Limonene

Label

98,7 % van alle ingrediënten zijn van plantaardige of minerale oorsprong. Milieuvriendelijk reinigingsmiddel met Ecocert Greenlife certificaat volgens de Ecocert norm op http///detergents.ecocert.com. a/2/1/a/a21ad1b5cf9240a1d6fd63066b8e5f7f86ce26d0

Gewicht/inhoud

500 ml

Technische kenmerken

PET-fles van 500 ml met een aluminium schroefdop en een doseerdop.

Gebruiksvoorschriften

 • Niet met andere producten mengen
 • Bevat Eucalyptol (aromatische molecule in de Munt parfum) : kan een allergische reactie veroorzaken.I rriterend voor de ogen.
 • Bevat melkzuur: niet gebruiken op marmeren, kalkhoudende of poreuze vloeren. Bij twijfel, het product op een onzichtbare plaats testen.

Wettelijke waarschuwingen

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Bevat EUCALYPTOL (aromatische molecule in de Munt parfum) : kan een allergische reactie veroorzaken.
 • Irriterend voor de ogen.
 • BIJ DOORSLIKKEN: Onmiddellijk een arts raadplegen of het ANTIGIFCENTRUM bellen. Mocht u een arts raadplegen de verpakking of het etiket laten zien.  Lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik.
 • BIJ CONTACT MET OGEN: spoelen met water gedurende enkelen minuten. Contactlenzen verwijderen indien nodig en mogelijk. Doorgaan met spoelen.
 • Gooi de verpakking en de eventuele resten weg volgens de plaatselijke wetgeving.
 • Gevaarlijk: respecteer de gebruiksvoorschriften. Ga zorgvuldig om met het gebruik van biociden.
 • Voor gebruik het etiket en alle inlichtingen betreffende het product lezen.
1/4/5/d/145dd8f9cc1e68c247c7b821cbeec8a13fd3ad48

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

f/c/9/c/fc9c51a204e67aafe3bdd7bdae284a9f98146bd6