WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN
WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN
14,10 €

WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN

De deugden van etherische oliën voor het linnen
14,10 €
 • 3 100% biologische etherische oliën
 • Frisse energie rijke geur
 • Om van de nare luchtjes af te komen
Op voorraad
 • made in france
 • gelabelde

Omdat er andere manieren bestaan om je linnengoed te parfumeren.

De Wasgoedsynergieën zijn bedacht, om onze neutrale wasmiddelen te personaliseren en te profiteren van de deugden van etherische oliën bij lage temperaturen (= 40°C), Omdat parfum niet bij elke wasbeurt nodig is voor jouw dagelijkse kleding die een beetje vuil is, is een neutraal wasmiddel vaak voldoende. Maar een beetje hulp van etherische oliën is van tijd tot tijd wel welkom.

We kunnen textiel ook een vleugje frisheid geven met een parfum (met onze gepersonaliseerde parfumbasis) of met een keramiek om in laden en kledingkasten te plaatsen.

De Wasgoedsynergie Citroen & Rozemarijn. Een verfrissende geur, vol energie en vrolijkheid, die een perfecte combinatie is van een uitgesproken citroengeur met de frisse en houtachtige noten van rozemarijn. Een mediterrane bries die je wakker schudt! Op plaatsen waar we behoefte hebben aan een flinke dosis frisheid: de mat van onze huisdieren, de gordijnen, de autostoelen...


Lees verder ...

Hoe werkt het?

In de machine: met het Vloeibare Wasmiddel of het Vast Wasmiddel

1

In de kasten: met de Keramische Geurverspreider en houder

2

Ter verspreiding: Op de droge was met de Personaliseerbare Parfumbasis of in een grote ruimte met de Ultrasonische Geurverspreider

3

WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN In het kort

 • Gebruiksadvies

  Gebruiksadvies

  In de wasmachine (4 tot 5 kg):
  voeg 6 tot 8 druppels synergie toe aan de normale hoeveelheid wasmiddel, in de wasmiddellade of direct in de trommel (1) met het doseerbakje. (machines van 6 tot 8 kg = 10 tot 12 druppels).

  (1) Doe bij een wascyclus met voorwas: het doseerbakje met het wasmiddel en de druppels Wasgoedsynergie niet rechtstreeks in de trommel, want dat heeft als nadeel dat het geurmengsel eruit wordt gespoeld bij de eerste spoeling. U zult dan de voordelen verliezen die u tijdens de hoofdwas verwacht.

  Bij handwas / inweken:
  2 tot 3 druppels, door het wasmiddel te mengen, voor ca. 10 liter water.

  Het Vloeibaar Wasmiddel zonder parfum van H2O at Home is doeltreffend vanaf 30°C, net zoals de Oxypur, maar bij 30°C of 40°C worden de kiemen die verantwoordelijk zijn voor infecties (bijv. van urinewegen) of voor schimmelaandoeningen niet allemaal vernietigd. Het gebruik de synergieën van essentiële oliën kan dus veel beter werken dan wascycli van 60 °C of meer, wetende dat kwetsbare stoffen zoals fijne lingerie of zijde, wol, hoge temperaturen slecht verdragen.


 • Samenstelling

  Samenstelling

  Pure synergie van 3 essentiële oliën, chemogetypeerd, botanisch en biochemisch gedefinieerd, zorgvuldig geselecteerd uit de veiligste, voor een betere olfactorische tolerantie en om irritaties te vermijden.


  INGREDIËNTEN: CITRUS LIMON PEEL OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS CT CINEOL*, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL*.


  * Agrarische ingrediënten van biologische landbouw. ALLERGENEN: d-Limonene, Eucalyptol, beta-Pinene, alpha-Pinene, Linalool, Geraniol.


  Label :

  100% van de ingrediënten van agrarische oorsprong zijn biologisch geteeld. FR-BIO-01 EU-/niet-EU-landbouw


  WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN
 • Technische kenmerken

  Gewicht/inhoud

  20 ml


  Technische kenmerken

  Amberkleurige glazen fles + kinderveilige afsluitdop DIN 18 van zwart PP met een vertrager en druppelteller, gebruiksaanwijzing.

  CONCENTRATIE: ongeveer 450 druppels per fles van 20 ml

  THT: 36 maanden, lotnummer en THT op het etiket van de fles

  Optimale bewaaromstandigheden van het product om oxidatie te vermijden: luchtdicht, en beschermd tegen licht en warmte (de geoxideerde essentiële oliën zijn meer allergeen).


  Made in

  Frankrijk


  Sorteerinstructies

  WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN
 • Voorzorgsmaatregelen bij gebruik en wettelijke waarschuwingen

  Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Contact met de huid, de slijmvliezen en de ogen vermijden. GEVAAR. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan mogelijks de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden alleen bij oraal gebruik. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. NA INSLIKKEN: De mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

  Bevat: d-Limonene, eucalyptol, beta-pinene, alpha-pinene.


  WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN
 • Informatie over levering

  • Afhalen bij een H2O at Home adviseur bij u in de buurt:

   Ophalen tussen 23 apr. en 20 mei

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen
  • Thuis :

   Geleverd tussen 23 apr. en 05 mei

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen

Niets beter dan een workshop om de doeltreffendheid van onze producten te testen!

Bij u thuis of digitaal, nodig je vrienden en familie uit om onze producten voor het huis te ontdekken, die u leven zullen veranderen. Geniet van persoonlijk advies, fascinerende demonstraties, en ontvang exclusieve cadeau’s.

Contact opnemen met een consulente
WASGOEDSYNERGIE - CITROEN & ROZEMARIJN

Je zult van ze houden !