WASGOEDSYNERGIE - YLANG-YLANG & GERANIUM
WASGOEDSYNERGIE - YLANG-YLANG & GERANIUM
17,60 €

WASGOEDSYNERGIE - YLANG-YLANG & GERANIUM

HET IS TIJD OM HET ONDERHOUD VAN HET WASGOED HERUIT TE VINDEN!
17,60 €
Omdat er andere manieren bestaan om uw linnengoed te parfumeren.

omschrijving WASGOEDSYNERGIE - YLANG-YLANG & GERANIUM

YLANG-YLANG EN GERANIUM
Een delicate, sensuele en betoverende bloemengeur... Een exotische reis met karakter om je zintuigen te laten ontwaken! Deze is bijzonder geschikt voor textiel dat aan vocht wordt blootgesteld: badlakens en badmatten bijvoorbeeld.

EEN ANDERE MANIER OM JE WAS LEKKER TE LATEN RUIKEN

Omdat parfum niet bij elke wasbeurt nodig is voor uw dagelijkse kleding die een beetje vuil is, is een neutraal wasmiddel vaak voldoende.Maar een beetje hulp van essentiële oliën is van tijd tot tijd wel welkom voor het wassen van lakens, kussens enz.

SYNERGIE LINGE : YLANG-YLANG & GÉRANIUM, HET IS TIJD OM HET ONDERHOUD VAN HET WASGOED HERUIT TE VINDEN!

in detail

De Wasgoedsynergiën zijn voor uw plezier bedacht, om uw linnengoed een persoonlijk tintje te geven, afhankelijk van uw stemming of uw behoeften. Maak bewust gebruik van de goede eigenschappen van planten door onze essentiële oliën zo goed mogelijk te benutten.


MIJN WAS

U voegt af en toe enkele druppels Wasgoedsynergie toe aan uw gebruikelijk Wasmiddel Zonder Parfum als u hier behoefte aan heeft, en de rest van de tijd kunt u het stellen zonder parfum of toegevoegde geur. (perfect voor de meest gevoelige huidtypes !)

UITDRUKKELIJKE VERSIE

We maken een Gepersonaliseerde Sfeerparfum naar onze voorkeur met onze favoriete Wasgoedsynergie, en we spuiten de geur op droog wasgoed voor een vleugje frisheid.

PARFUM IN DE KLEDINGKAST

Met de Hanger of het Keramische Schaaltje, in de kledingkast of in de lades, kunnen we een delicate geur helemaal in het wasgoed laten doordringen.


HET HANGT IN DE LUCHT!
Ze zijn ook ontwikkeld om gebruikt te worden voor koude diffusie in een ultrasone diffuser of op een keramische geurverspreider om je huis op een veilige manier lekker te laten ruiken.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

In de wasmachine (4 tot 5 kg):
voeg 6 tot 8 druppels synergie toe aan de normale hoeveelheid wasmiddel, in de wasmiddellade of direct in de trommel (1) met het doseerbakje. (machines van 6 tot 8 kg = 10 tot 12 druppels).

(1) Doe bij een wascyclus met voorwas: het doseerbakje met het wasmiddel en de druppels Wasgoedsynergie niet rechtstreeks in de trommel, want dat heeft als nadeel dat het geurmengsel eruit wordt gespoeld bij de eerste spoeling. U zult dan de voordelen verliezen die u tijdens de hoofdwas verwacht.

Bij handwas / inweken:
2 tot 3 druppels, door het wasmiddel te mengen, voor ca. 10 liter water.

Het Vloeibaar Wasmiddel zonder parfum van H2O at Home is doeltreffend vanaf 30°C, net zoals de Oxypur, maar bij 30°C of 40°C worden de kiemen die verantwoordelijk zijn voor infecties (bijv. van urinewegen) of voor schimmelaandoeningen niet allemaal vernietigd. Het gebruik de synergieën van essentiële oliën kan dus veel beter werken dan wascycli van 60 °C of meer, wetende dat kwetsbare stoffen zoals fijne lingerie of zijde, wol, hoge temperaturen slecht verdragen.

kenmerken

Samenstelling

Pure synergie van 3 essentiële oliën, chemogetypeerd, botanisch en biochemisch gedefinieerd, zorgvuldig geselecteerd uit de veiligste, voor een betere olfactorische tolerantie en om irritaties te vermijden.


INGREDIËNTEN:

CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL*, CITRUS LIMON PEEL OIL*.

* Agrarische ingrediënten van biologische landbouw.


ALLERGENEN: citronellol, géraniol, limonène, Citral, Linalool

Label

100% van de ingrediënten van agrarische oorsprong zijn biologisch geteeld. FR-BIO-01 EU-/niet-EU-landbouw 7/e/9/c/7e9c324cbd0c6e39260af4026187332c6f0990c2

Gewicht/inhoud

20 ml

Technische kenmerken

Amberkleurige glazen fles + kinderveilige afsluitdop DIN 18 van zwart PP met een vertrager en druppelteller, gebruiksaanwijzing.

CONCENTRATIE: ongeveer 440 druppels per fles van 20 ml

THT: 36 maanden, lotnummer en THT op het etiket van de fles

Optimale bewaaromstandigheden van het product om oxidatie te vermijden: luchtdicht, en beschermd tegen licht en warmte (de geoxideerde essentiële oliën zijn meer allergeen).

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet inslikken. Contact met de huid, de slijmvliezen en de ogen vermijden. GEVAAR. Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan mogelijks de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden alleen bij oraal gebruik. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. NA INSLIKKEN: De mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Bevat d-Limonene, beta-Pinene, gamma-Terpinene, Citronellol 2/6/e/d/26ede138a04cd08f4f7eb3d124968f0d639b63ef

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

b/e/7/6/be763b660c30fa289caa87b2b21530d4932a0172