ZEEP VOOR HOND
ZEEP VOOR HOND
15,90 €

ZEEP VOOR HOND

VOOR EEN GLANZENDE EN GEMAKKELIJK UITKAMBARE VACHT
15,90 €
Een echte, vaste en natuurlijke zeep voor je hond (of voor je kat, mocht je kamikaze-neigingen hebben). Voortaan verwen je je viervoeter met een wasbeurt aan huis.

omschrijving ZEEP VOOR HOND

  • de Zeep voor de Hond heeft een hele, zachte plantaardige reinigingsbasis, maar eveneens een authentieke verzorging verrijkt met biologische galamboter en wonderolie voor een stevige, zachte en glanzende vacht. Gedaan met knopen: deze zeep zorgt voor een makkelijk uitkambare vacht.
  • ANTIVLOOIENEFFECT. De zeep bevat 1% biologische neemolie, een natuurlijk product tegen teken en vlooien, dat de gevoeligheid van de hond niet irriteert.  
  • HANDIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK. Deze vaste zeep kan je rechtstreeks in de natte vacht van het dier uitwrijven zodat ze snel en uniform wordt aangebracht en zodat je door de wrijving het grootste vuil kan losmaken.
  • TOP CHRONO SPOELEN.   Ze schuimt niet teveel, niet te weinig en is dus snel en goed uitgespoeld. We kunnen je maar één goede raad geven: geniet volop van de meest modderige wandelingen.
SAVON TOUTOU, VOOR EEN GLANZENDE EN GEMAKKELIJK UITKAMBARE VACHT

in detail

ZONDER PARFUM
Poedel of Sint Bernard, onze vriendjes de honden hebben allemaal een zeer verfijnde reukzin. En daar hebben wij neus voor gehad: een ongeparfumeerde formule die hen niet stoort.

GEEN VERSPILLING
1 Zeep voor Hond, dat is net zoveel als 2 flessen 250 ml vloeibare zeep, of als enkele tientallen wasbeurten voor een middelgrote hond. En je loopt niet het risico het flesje in bad omver te stoten.

EEN VERZORGING, EXCLUSIEF VOOR DE VIERVOETER
Er is natuurlijk geen sprake van jouw lievelingsshampoo voor de verzorging van Bolly te gebruiken. De honden- en kattenhuid is gevoeliger dan die van de mens. Deze zachte zeep is dus aangepast aan hun specifieke fysiologie en zit vol met natuurlijke bestanddelen en met oliën die goed zijn voor hun vacht.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • De hond borstelen.
  • De deur van de badkamer op slot doen om te vermijden dat hij druipnat door heel je huis stormt.
  • Het hele lichaam van het dier nat maken met lauw water en de zeep onmiddellijk in de vacht wrijven en uniform verdelen.
  • Goed met  water vermengen en doen schuimen om vervolgens grondig af te spoelen.
  • Droog de hond door hem in een microvezel handdoek in te pakken.

kenmerken

Samenstelling

ZEAMAYS STARCH (Maïszetmeel), NATRIUMCOCOYLISETHIONAAT (PLANTAARDIGE CONDITIONER), DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINAAT (synthetische emulsie), CETEARYL ALCOHOL (plantaardige emulsie), AQUA (water), GLYCERINE (plantaardige glycerine), HYDROGENATED CASTOR OIL (wonderolie), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (biologische galamboter),COCOGLUCOSID E(natuurlijk reinigend middel), AZADIRACHTAINDICA LEAFEXTRACT*(biologische plantaardige neemolie), COCAMIDOPROPYLBETAINE (antistatisch schuimmiddel), CI 77891 (minerale kleurstof), ILLITE (klei), Kaolin, Montmorillonite.* Ingrediënt van biologische oorsprong.

Gewicht/inhoud

115 g

Technische kenmerken

Zeep van 115 g individueel verpakt in een zakje van Polypropyleen.

Wettelijke waarschuwingen

Vermijd het contact met de ogen. In het geval van huidproblemen, advies vragen aan een dierenarts vóór gebruik. b/f/0/b/bf0bbb2fb2f2952d646a8f3235f9b07f48c2ba8d

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/6/f/2/a6f25d79ee2fd39edfb9b3303b76832b29ce58c8