AFVOER & LEIDINGEN
AFVOER & LEIDINGEN
19,20 €

AFVOER & LEIDINGEN

VAARWEL, VERSTOPTE LEIDINGEN & STINKENDE GEURTJES
19,20 €
Een afvoer die nooit verstopt is en altijd lekker ruikt? Afvoer en Leidingen.

omschrijving AFVOER & LEIDINGEN

  • Haar, zeep, pasta met boter en stukjes wortel: een hoop dingen komen in onze leidingen terecht. Het probleem is dat ze na een tijdje gaan stinken en soms helemaal verstopt geraken.
  • Bij preventief en regelmatig gebruik voorkomt Afvoer & Leidingen dichtslibbingen en slechte geurtjes. Het product laat een frisse citroengeur achter.

5 MAANDEN BEHANDELING IN EEN ENKELE FLES
Zijn formule is waanzinnig geconcentreerd: zo hoef je maar weinig product te gebruiken voor een overdonderend resultaat en aan een laag prijsje.

in detail

AFVOER EN LEIDINGEN ONDER DE LOEP GENOMEN
Hoe werkt het? Afvoer en Leidingen vormt in de leidingen, een biologische film, die constant organische stoffen afbreekt.
Fase 1: het natuurlijke gepatenteerde enzymencomplex vormt een hinderlaag en begint onmiddellijk met het verteren van organische stoffen.
Fase 2: de troepen van de micro-organismen komen in opmars voor de finale doodslag en verhinderen dat nieuwe organische stoffen zich hechten.

ECOLOGISCH EXTRAATJE: VRIEND VAN DE VISSEN
Zonder gevaar voor de mens, de vissen en al hun watervriendjes. Het product stapelt zich niet op in het milieu en zorgt voor een optimale biologische afbreekbaarheid van organische stoffen.

GESCHIKT VOOR:
- septische putten
- waterputten
- toiletten in caravans
- alle soorten waterafvoeren
- waterbehandelingsbekkens.

geleverd met/zonder

Geleverd met doseerdop.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • 50 ml product met 1,5 L water op kamertemperatuur mengen.
  • Enkele bladzijden in een goed boek lezen en een schoonheidsslaapje van max. 20 minuten doen (ondertussen ontwaken de micro-organismen). Het mengsel in de verschillende afvoeren van het huis gieten (gootsteen, wastafel, douche).
  • Handeling 2 maal per maand herhalen.

tip

Je kan het ook gebruiken voor je wasmachine en vaatwasser. Giet een soeplepel Afvoer & Leidingen in het wasmiddelbakje en laat het apparaat leeg draaien.

kenmerken

Samenstelling

Micro-organismen*, enzymen**, kleurstof, geurstof, oppervlakte-actieve bestanddelen, conserveermiddelen, water.
* = een mengsel van micro-organismen van groep 1 (bepaald door het National Institutes of Health (NIH) en de Europese Richtlijn 2000/54/CE): deze leveren geen enkel gevaar voor de mens en het milieu op.
** gepatenteerde samenstelling van enzymen.

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Gewicht/inhoud

500 ml

Technische kenmerken

PET-fles van 500 ml met een aluminium schroefdop

Gebruiksvoorschriften

Op een droge en koele plaats bewaren. Na elk contact de handen zorgvuldig wassen met warm water en zeep.

Wettelijke waarschuwingen

BEVAT 1,2- BENZISOTHIAZOLIN-3(2H)-ONE, D-LIMONENE. Kan een allergische reactie veroorzaken. Contact met de huid en de ogen vermijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet doorslikken.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

1/e/1/c/1e1cf74c3e71d94d457f4b63d42ccc8c27fa5884