LEDER BALSEM
LEDER BALSEM
13,80 €

LEDER BALSEM

LANG LEVE JE LEDER
13,80 €
Een zalfje voor je hart en voor je leder: onze natuurlijke en biologische Lederbalsem zorgt ervoor dat je lievelingsspulletjes in leder goed onderhouden worden en lekker lang meegaan.

omschrijving LEDER BALSEM

GOED VERZORGD LEDER
Uitgedroogd leder met barstjes, dat zet toch een echte domper op je goede humeur. Schoenen, handtassen en zetels: verheug jullie alvast, want jullie gaan een daadwerkelijke lifting ondergaan. De verrukkelijke, biologische kokosolie hydrateert en versoepelt het leer ... er staat jullie een tweede jeugd te wachten.

in detail

EEN BALSEM DIE OP ALLES VOORZIEN IS
Schoenen, handtassen en salons mogen dan wel een dikke huid hebben, ze maken soms toch nogal wat mee. En dan is een super cocktail van plantaardige was onmisbaar om in vijandige omgevingen te overleven.
Biologische Candelilla-, Carnauba- en bijenwas beschermen het leder tegen vuil, water, stof en versterkt het tegen schokken en krassen.
En een aangenaam extraatje: het scheutje etherische olie van Tea Tree.

VOOR ALLE KLEUREN LEDER
Roep de kleur van het leder weer op zonder kleurstof toe te voegen: onze Lederbalsem is kleurloos en vertroetelt duizend en één kleuren leder.

JE SCHOENEN BOEN JE, NATUURLIJK
Onze synthetische schoensmeer inruilen voor een natuurlijk en biologisch product was nog één van onze laatste obsessies. Dat hebben we keurig voor mekaar gekregen met dit smeltend zalfje met onberispelijke ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.

Gebruiks- en onderhoudsadvies

  • Reinig het te behandelen oppervlak. 
  • Breng de leder balsem aan met de H2o at Home Multi-gebruik doekjes of een Chiffonnette.
  • Laat de balsem intrekken en wrijf hem uit met een doekje voor Grof Werk,  een schoenenborstel of een versleten kous.
  • Vergeet niet je salon goed te laten opdrogen voordat je je erin neervlijt: een goede reden om een mooie wandeling in de buiten te maken. 

kenmerken

Samenstelling

> 30 % : kokosolie; 15 - 30 % : oliezuur; 5 - 15 % : Carnaubawas, bijenwas, candelillawas ; <5 % : Lanoline, niet- ionische oppervlakte actieve stoffen, etherische olie van Tea Tree.
Coco nucifera (coco) oil, oleic acid, copernica cerifera cera, cera alba, candelilla cera, lanolin, sorbitan oleate, melaleuca alternofolia (Tea Tree) leaf oil.

Label

100% van het geheel aan ingrediëntes is van natuurlijke oorsprong. 64% van alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Milieuvriendelijk reinigingsmiddel met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents.ecocert.com. 3/e/f/0/3ef053082761ebb8a15f3da0e8d856408b0ee8a1

Gewicht/inhoud

75 ml

Technische kenmerken

50% gerecyclede PET-pot. PET-schroefdop.

Gebruiksvoorschriften

Niet gebruiken op nubuck, daim en gelakt leder.

Wettelijke waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen houden.

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

6/0/f/6/60f6216f9a14b3f91b301b566d2494996bdfa876