CARROSSERIE SET
CARROSSERIE SET
59,90 €

CARROSSERIE SET

DE GROTE SCHOONMAAK VAN HET DAK NAAR DE VELGEN VIA HET INTERIEUR.
59,90 €
Je carrosserie wassen en doen blinken is niet enkel een zaak van autotuners. Je wagen, je motor, je mobil home of je caravan, ze willen allemaal de schoonste van de straat zijn.

omschrijving CARROSSERIE SET

Stof, modder, vliegjes, smeer, vingers... verwijder je streeploos overal: van je koffer tot je autozetels, van je velgen tot je ruiten, van het dashboard tot het koetswerk, zonder de plastic binnenafwerking te vergeten.

In deze carrosserie set heeft elke microvezel zijn functie:
zorgvuldig afstoffen, grote schoonmaakbeurt, zachte wasbeurt en afwerking van de ruiten.

in detail

DE BLING BLING QUEENS
Onze hele zachte Chiffonnettes in microvezel doen je koetswerk en je ruiten streeploos en zonder risico op krassen, schitteren. Alle polijst- en waxproducten van de aarde zouden er nog van gaan blozen. Je auto gaat gek op je zijn. En je buren jaloers.

ONVOORSTELBARE WATERBESPARING EN NUL PRODUCT
Je auto doen blinken met enkel 2 emmers van 5 liter water?
Uitdaging aangenomen!
Met een microvezeldoek erbij hoef je geen reinigingsproduct of chemisch detergent toe te voegen: onze microvezels maken al het vuil Los, ze schuren en absorberen het vuil dankzij hun speciale textielstructuur.

geleverd met/zonder

1 Absorptie Doekje / 1 Autohandschoen / 1 Afstofhandschoen/ 1 Microvezel Doekje voor Afwerking / 1 Insectendoekje / 1 Wasnet met ritssluiting

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Zet twee emmers heet water klaar, een dient voor het schoonmaken van de vuilste delen, de andere bevat helder water voor het afwerken.

VOOR REINIGING VAN HET INTERIEUR:
STAP 1:

Maak het interieur van het voertuig stofvrij. Stofzuig de automatten en bekleding, gebruik daarna de Afstofhandschoen (droog) om stof van de kunststof delen af te stoffen.

STAP 2:
Maak de kunststof delen en zittingen schoon. Maak de Autohandschoen nat (kant: kort haar), wring hem uit en wrijf ermee.

STAP 3:
Maak de ramen schoon. Gebruik het Microvezel Doekje voor Afwerking, goed uitgewrongen.

VOOR REINIGING VAN DE BUITENKANT:
STAP 1:
Spoel de buitenkant van de auto af om stof te verwijderen. Begin daarna met het schoonmaken m.b.v. de Autohandschoen. Was je auto bij voorkeur na een regenbui of spoel de auto af bij een wasstraat.

STAP 2:
Reinig het dak, de motorkap, de kofferbak en de deuren. Gebruik de handschoen, niet uitgewrongen (kant: lang haar). Dompel hem regelmatig onder. Veeg de carrosserie tijdens het schoonmaken af met het goed uitgewrongen Absorptie Doekje om een natuurlijke glans te verkrijgen. Dit voorkomt het ontstaan van kalkvlekken die moeilijk te verwijderen zijn.

STAP 3:
Reinig de afdichtingen, bumpers, onderkant van de carrosserie en de velgen. Gebruik de handschoen, niet uitgewrongen (kant: kort haar).

STAP 4:
Reinig de koplampen, spiegels, nummerplaten en eventueel de bumpers. Gebruik de ruwe kant van het natte Insectendoekje. Spoel af met de andere kant van tricot.

STAP 5:
Reinig de ramen. Gebruik het Microvezel Doekje voor Afwerking, goed uitgewrongen.

Als het werk voltooid is: Maak de doekjes goed schoon (of verwijder eventueel vlekken) en spoel ze in schoon water voordat u ze in de machine stopt.

Het is verboden om afvalwater te lossen op de openbare weg om de bodem niet te vervuilen.HANDWAS:
Dompel de Carrosserieset onder in warm water, zeep in met onze Netépur-zeep en spoel goed uit.

MACHINEWAS:
Plaats de Carrosserieset in het wasnetje, zodat er geen pluisjes van uw was in blijven hangen. Wassen op 40°C. Gebruik geen wasverzachter of bleekwater. De eerste 3 keer apart wassen. Niet strijken.

tip

Gebruik de Carrosserieset bij voorkeur na een regenbui.

kenmerken

Samenstelling

 • Absorptie Doekje: 70% polyester - 30% polyamide
 • Autohandschoen: 100% polyester
 • Afstofhandschoen: 80% polyester - 20% polyamide
 • Microvezel Doekje voor Afwerking: 70% polyester - 30 % polyamide
 • Insectendoekje: 70% polyester - 30% polyamide
 • Wasnet & zwart opbergnetje: 100% polyester
  (gerecycled polyester)

Afmetingen

Absorptie Doekje: +/- 45 x 60 cm / Autohandschoen: +/- 15 x 22 cm / Afstofhandschoen: +/- 15 x 23 cm / Microvezel Doekje voor Afwerking: +/- 40 x 50 cm / Insectendoekje: +/- 20 x 20 cm / Wasnet & zwart opbergnetje: +/- 30 x 40 cm

Made in

 • Absorptie Doekje: Roemenië
 • Autohandschoen: Roemenië
 • Afstofhandschoen: Vietnam
 • Microvezel Doekje voor Afwerking: China
 • Insectendoekje: Vietnam
 • asnet & zwart opbergnetje: China

Sorteerinstructies

a/a/9/7/aa9709f074db35f8364b311a6343d45d99914d78