CARROSSERIE SET
CARROSSERIE SET
59,90 €

CARROSSERIE SET

5 textielen voor het reinigen van voertuigen
59,90 €
 • Reinigen met slechts een beetje water
 • Alles in 1: afstoffen, ontvetten, reinigen, drogen, polijsten
 • Krasvrij en streeploos
Op voorraad
 • schoonmaken met water

De grote schoonmaak van het dak naar de velgen via het interieur.

Je carrosserie wassen en doen blinken is niet enkel een zaak van autotuners. Je wagen, je motor, je camper of je caravan, ze willen allemaal de schoonste van de straat zijn.

Stof, modder, vliegjes, smeer, vingers... verwijder je streeploos overal: van je koffer tot je autozetels, van je velgen tot je ruiten, van het dashboard tot het koetswerk, zonder de plastic binnenafwerking te vergeten. In deze carrosserie set heeft elke microvezel zijn functie: zorgvuldig afstoffen, grote schoonmaakbeurt, zachte wasbeurt en afwerking van de ruiten.

Onze hele zachte Chiffonnettes in microvezel doen je koetswerk en je ruiten streeploos en zonder risico op krassen, schitteren. Alle polijst- en waxproducten van de aarde zouden er nog van gaan blozen. Je auto gaat gek op je zijn. En je buren jaloers.

Je auto doen blinken met enkel 2 emmers van 5 liter water

Uitdaging aangenomen! 

Met een microvezeldoek erbij hoef je geen reinigingsproduct of chemisch detergent toe te voegen: onze microvezels maken al het vuil los, ze schuren en absorberen het vuil dankzij hun speciale textielstructuur.

Bonusgeschenk: deze kit wordt geleverd met een praktisch en slim opbergnetje. Dankzij het handvat kun je je kleding opbergen en overal mee naartoe nemen, maar ook beschermen tijdens het wassen in de wasmachine.


Lees verder ...

CARROSSERIE SET In het kort

 • Gebruiks- en onderhoudsadvies

  Gebruiksadvies

  Zet twee emmers heet water klaar, een dient voor het schoonmaken van de vuilste delen, de andere bevat helder water voor het afwerken.

  VOOR REINIGING VAN HET INTERIEUR:
  STAP 1:

  Maak het interieur van het voertuig stofvrij. Stofzuig de automatten en bekleding, gebruik daarna de Afstofhandschoen (droog) om stof van de kunststof delen af te stoffen.

  STAP 2:
  Maak de kunststof delen en zittingen schoon. Maak de Autohandschoen nat (kant: kort haar), wring hem uit en wrijf ermee.

  STAP 3:
  Maak de ramen schoon. Gebruik het Microvezel Doekje voor Afwerking, goed uitgewrongen.

  VOOR REINIGING VAN DE BUITENKANT:
  STAP 1:
  Spoel de buitenkant van de auto af om stof te verwijderen. Begin daarna met het schoonmaken m.b.v. de Autohandschoen. Was je auto bij voorkeur na een regenbui of spoel de auto af bij een wasstraat.

  STAP 2:
  Reinig het dak, de motorkap, de kofferbak en de deuren. Gebruik de handschoen, niet uitgewrongen (kant: lang haar). Dompel hem regelmatig onder. Veeg de carrosserie tijdens het schoonmaken af met het goed uitgewrongen Absorptie Doekje om een natuurlijke glans te verkrijgen. Dit voorkomt het ontstaan van kalkvlekken die moeilijk te verwijderen zijn.

  STAP 3:
  Reinig de afdichtingen, bumpers, onderkant van de carrosserie en de velgen. Gebruik de handschoen, niet uitgewrongen (kant: kort haar).

  STAP 4:
  Reinig de koplampen, spiegels, nummerplaten en eventueel de bumpers. Gebruik de ruwe kant van het natte Insectendoekje. Spoel af met de andere kant van tricot.

  STAP 5:
  Reinig de ramen. Gebruik het Microvezel Doekje voor Afwerking, goed uitgewrongen.

  Als het werk voltooid is: Maak de doekjes goed schoon (of verwijder eventueel vlekken) en spoel ze in schoon water voordat u ze in de machine stopt.

  Het is verboden om afvalwater te lossen op de openbare weg om de bodem niet te vervuilen.


  CARROSSERIE SET

  Onderhoudsadvies

  HANDWAS:
  Dompel de Carrosserieset onder in warm water, zeep in met onze Netépur-zeep en spoel goed uit.

  MACHINEWAS:
  Plaats de Carrosserieset in het wasnetje, zodat er geen pluisjes van uw was in blijven hangen. Wassen op 40°C. Gebruik geen wasverzachter of bleekwater. De eerste 3 keer apart wassen. Niet strijken.


  CARROSSERIE SET
 • Samenstelling

  Samenstelling

  Absorptie Doekje: 70% polyester - 30% polyamide


  Autohandschoen: 100% polyester


  Afstofhandschoen: 80% polyester - 20% polyamide


  Microvezel Doekje voor Afwerking: 70% polyester - 30 % polyamide


  Insectendoekje: 70% polyester - 30% polyamide


  Wasnet & zwart opbergnetje: 100% polyester (gerecycled polyester)


 • Technische kenmerken

  Afmetingen

  Absorptie Doekje: +/- 45 x 60 cm / Autohandschoen: +/- 15 x 22 cm / Afstofhandschoen: +/- 15 x 23 cm / Microvezel Doekje voor Afwerking: +/- 40 x 50 cm / Insectendoekje: +/- 20 x 20 cm / Wasnet & zwart opbergnetje: +/- 30 x 40 cm


  1 Absorptie Doekje / 1 Autohandschoen / 1 Afstofhandschoen/ 1 Microvezel Doekje voor Afwerking / 1 Insectendoekje / 1 Wasnet met ritssluiting


  Made in

  • Absorptie Doekje: Roemenië
  • Autohandschoen: Roemenië
  • Afstofhandschoen: Vietnam
  • Microvezel Doekje voor Afwerking: China
  • Insectendoekje: Vietnam
  • asnet & zwart opbergnetje: China


  Sorteerinstructies

  CARROSSERIE SET
 • Informatie over levering

  • Afhalen bij een H2O at Home adviseur bij u in de buurt:

   Ophalen tussen 25 jul. en 21 aug.

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen
  • Thuis :

   Geleverd tussen 25 jul. en 06 aug.

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen

Niets beter dan een workshop om de doeltreffendheid van onze producten te testen!

Bij u thuis of digitaal, nodig je vrienden en familie uit om onze producten voor het huis te ontdekken, die u leven zullen veranderen. Geniet van persoonlijk advies, fascinerende demonstraties, en ontvang exclusieve cadeau’s.

Contact opnemen met een consulente
CARROSSERIE SET

Je zult van ze houden !