DESINFECTEREND WASPOEDER
DESINFECTEREND WASPOEDER
10,20 €

DESINFECTEREND WASPOEDER

Ontsmet het wasgoed en elimineer bacteriën
10,20 €
 • Desinfecteert wasgoed (bactericide EN 1276)
 • Ontsmet vanaf 40°C
 • Voor hardnekkige vlekken en voor een glanzende witte was 

Op voorraad
 • gelabelde

Er was eens een toverwaspoeder, dat de was proper, fris en stralend maakte. Slot.

De kampioen van alle hardnekkige vlekken. De formule van het Desinfecterend waspoeder is verrijkt met op zuurstofgebaseerde bleekmiddelen en pakt zo vlekken aan en laat je witte was weer schitteren. Ontsmet vanaf 40°C (bactericidenorm EN1276) en saneert de was door de bacteriën die geurtjes veroorzaken, te verwijderen. 

Perfect voor sportkledij, voor de herbruikbare doekjes en voor de absorberende verbandjes van wasbare luiers! Maar ook onze vloermoppen en onze Chiffonnettes in microvezel zijn er zot van.

Er zit een subtiel parfum van etherische lavendelolie in. Sluit je ogen en denk aan de geur van propere en pas gewassen was: ziezo, dat is het nu precies.


Lees verder ...

De gerelateerde producten
voor het wassen van al je wasgoed

geselecteerd(e) product(en)

DESINFECTEREND WASPOEDER In het kort

 • Gebruiksadvies

  Gebruiksadvies

  DOSERING: voor een machine van 4 tot 6 kg (zacht / middelhard / hard water).

  1 dosis = 30g = 1/2 maatlepen H2O at Home

  • Normaal vuil wasgoed : 30 g*
  • Zeer vuil wasgoed : 90g* of 30 g + 4 driehoeken H2O at Home Vast Wasmiddel


  Bij organische vlekken of vetvlekken wordt geadviseerd om de vlek eerst voor te behandelen met Netepur Zeep of met Oxypur. 

  * Voldoet aan EN1276, bacteriedodend bij 40 °C in 15 min, bij 2 g/l in schone toestand en 6 g/l in vuile toestand.

  • Om het milieu zo min mogelijk te belasten adviseren wij om de wasmachine alleen met volle lading aan te zetten, zoveel mogelijk op lage temperaturen te wassen en de doseerinstructies te volgen op basis van de hardheid van het plaatselijke water.
  • Bewaren op een vorstvrije en droge plaats.
  • Sorteer het wasgoed op kleur en volg de wasvoorschriften die op het textiel zijn vermeld. Voor synthetische stoffen en delicate stoffen mag de wasmachine slechts voor 2/3 van dekatoencapaciteit  worden gevuld. Was gekleurde artikelen, die kunnen afgeven, liever apart. 


 • Samenstelling

  Samenstelling

  15% tot 30%: zeoliet. 5% tot 15%: actieve witmakende bestanddelen. <5%: zeep, anionogene oppervlakteactieve stoffen, nietionogene oppervlakteactieve stoffen. Parfums, Linalool. Biocide voorbereiding PT2. Actieve biocide bestanddelen: Perazijnzuur (CAS: 79-21-0) in situ gegenereerd door natriumperboraat/ percarbonaat en tetraacetylethyleendiamine (TAED): 2,15% (m/m). Glycolzuur (CAS : 79-14-1) : 0.26% (m/m).


  Ontsmettende werking: 

  • Voldoet aan de normen EN13727-norm, antibacterieel op 60°C in 15 min, 6g/L voor een vuile was.
  • Voldoet aan de normen EN14476-norm, virucidaal op 60°C in 15 min, 8g/L voor een vuile was.


  INGREDIËNTEN: SODIUM SULFATE, ZEOLITE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, SODIUM HYDROGENCARBONATE, SODIUM GLUCONATE, TETRAACÉTYLÉTHYLÈNEDIAMINE (TAED), SODIUM C12-C18 ALKYL SULFATE, CARBOXYMETHYLCELLULOSE (CMC), ALCOHOLS C12-16 ETHOXYLATED, SODIUM OLEATE, SODIUM COCOATE, AQUA, GLYCOLIC ACID, PARFUM, LINALOOL, SODIUM CHLORIDE, TRISODIUM DICARBOXYMETHYL ALANINATE, SODIUM HYDROXIDE.


  ALLERGEEN: LINALOOL


  Label :

  94% VAN DE INGREDIËNTEN ZIJN VAN PLANTAARDIGE EN MINERALE OORSPRONG. Detergent gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens de ECOCERT “Eco-detergent” standaard, zie http://detergents.ecocert.com.


  DESINFECTEREND WASPOEDER
 • Technische kenmerken

  Gewicht/inhoud

  500 g


  Geleverd met doseerbeker.


  Technische kenmerken

  WASMIDDEL: Wit niet-verstoven poeder Geur: biologische essentiële olie van lavendel Gebruiken vóór de vervaldatum die op de verpakking staat.

  VERPAKKING: Recyclebare verpakking van natuurlijk wit karton met PEFCcertificaat en met PE/EVOH vochtbarrière. Recyclebaar in de papierketen. Gewicht: 10,3 g


  Made in

  België


  Sorteerinstructies

  DESINFECTEREND WASPOEDER
 • Voorzorgsmaatregelen bij gebruik en wettelijke waarschuwingen

  Gebruiksvoorschriften

  Om beschadiging van uw textiel te voorkomen niet te gebruiken op :

  • Gore-Tex-textiel (1) of waterdichte lagen (1). 
  • Textiel die gevoelig zijn voor water (wol, leer en imitatieleer, zijde...).


  (1) Waterdichte stoffen.


  Wettelijke waarschuwingen

  Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met ogen en huid.

  Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen bij gebruik in acht. Wees voorzichtig met het gebruik van biociden. Lees vóór elk gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

  GEVAAR. Gevaarlijke bestanddelen: Natriumpercarbonaat (CAS: 15630-89-4), C12-C18 Natriumalkylsulfaat (CAS : 68955- 19-1). Veroorzaakt ernstig oogletsel. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM raadplegen. Bewaar het product altijd in de originele verpakking. Bewaren op een droge plaats ter bescherming tegen vocht. Vermijd directe lozing van het product in de riolering of in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.


  DESINFECTEREND WASPOEDER
 • Informatie over levering

  • Afhalen bij een H2O at Home adviseur bij u in de buurt:

   Ophalen tussen 25 jul. en 21 aug.

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen
  • Thuis :

   Geleverd tussen 25 jul. en 06 aug.

   Verzendkosten en MVO-deelname inbegrepen