MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL  500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML
MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML
14,50 €

MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML

EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN
14,50 €
De Multi-oppervlakken Ontsmettingsmiddel ruikt naar een muntparadijs. Echter, voor microben, kiemen en bacteriën ruikt het eerder naar de hel.

omschrijving MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL 500 ML + 3 NAVULLINGEN VAN 10 ML

Deze deskundige formule volodoet aan de zeer strenge Europese ontsmettingsnormen. Hij is bacterie- en schimmelwerend en virusdodend. Hij smoort alles in de kiem.
DÉSINFECTANT MULTI-SURFACES 500 ML + 3 RECHARGES DE 10 ML, EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN

in detail

EEN MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL
De spray is voor 99,8% van plantaardige oorsprong en is geschikt voor voedselgebruik na het spoelen.

NAVULLEN EN AAN DE SLAG ERMEE
Bewaar je flesje voor eeuwig en altijd want je kan de Multi-oppervlakken Ontsmettingsmiddel navullen. Minder verpakking om te vervoeren en te recycleren! En gezond voor je portemonnee: je flesje navullen is beterkoop.

EEN MUNTPARADIJS
Zijn vluchtig muntparfum brengt je terug naar de tijd van toen je nog maar 5 was. Het is gewoonweg het 100% natuurlijke parfum van onze Multi-oppervlakken Ontsmettingsmiddel.

geleverd met/zonder

Wordt geleverd met een schuimspray/spray + 3 navullingen van 10 ml

Gebruiks- en onderhoudsadvies

Spuit het product op ongeveer 30 cm afstand van het te behandelen oppervlak. Laat het 5 minuten inwerken zodat het de tijd heeft om te ontsmetten. Spoelen en afvegen met ons Multi-oppervlakken Doekje in microvezel.

DÉSINFECTANT MULTI-SURFACES 500 ML + 3 RECHARGES DE 10 ML, EEN STOUTE ONTSMETTER VOOR BACTERIËN

kenmerken

Samenstelling

DE MULTI-OPPERVLAKKEN ONTSMETTINGSMIDDEL:
< 5% anionische oppervlakteactieve bestanddelen, niet-ionische oppervlakteactieve bestanddelen, parfums, ontsmettingsmiddelen. Bevat tevens: water. Kiemdodend preparaat PT2 en PT4. Actieve kiemdodende stof: melkzuur - CAS n° 50-21-5 (0,42% m/m).

NAVULLING :
> 30% : agentia de oppervlakken niet-ioniques, > of = 5% - < 15% : agentia de oppervlakken anioniques, parfum. Melkzuur, carboxymethylether, natriumzouten, alkyl polyglycosiden.

Correspondentie tussen INCI-namen, de Europese Farmacopee en CAS-nummers: https://ec.europa.eu/growth/sectors/cosmetics/cosing_nl

Label

99,8% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Milieuvriendelijk schoonmaakmiddel met ECOCERT Greenlife certificaat volgens de ECOCERT norm op http://detergents. ecocert.com 5/d/5/4/5d5421cd8958951da58ac918ace8b4c6baa9086e

Gewicht/inhoud

Flacon 500 ML + Navulling 10 ML

Technische kenmerken

Gebruiksklare spray: 500 ml + spray (PET-flacon, aluminium dopje, verkochte met een schuim/mistkop)
Navulling: 1 zakje van 10 ml voor een gebruiksklare oplossing van 500 ml.

Wettelijke waarschuwingen

GEBRUIKSKLARE SPRAY:
Wees voorzichtig met het gebruik van biociden. Lees vóór elk gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: bij onwel voelen een ANTI-GIFCENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Koude, vries en warmte vermijden. De inhoud verpakking wegwerpen overeenkomstig met de lokale reglementering. Vermijd rechtstreekse storting van het product in het rioolnetwerk of in het milieu.

NAVULLING:
Gevaarlijk. Respecteer de gebruiksaanwijzing.
Gevaar. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Bevat Eucalyptol en Carvon. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat melkzuur, carboxymethylether, natriumzout, alkylpolyglycosiden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIF-CENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

5/f/1/c/5f1c9bd6647bb4e4692f70927104242a91c6be1e

Made in

Frankrijk

Sorteerinstructies

a/a/8/f/aa8f8dd38cdea8b32248cf071b6d685f8cc373c6