PICOT BEZEM
PICOT BEZEM
58,20 €

PICOT BEZEM

GEDAAN MET RONDVLIEGEND STOF
58,20 €
Een getransformeerde bezem, met rubberen pinnetjes en een telescopische steel. Voor wie het snel, gemakkelijk en goed wil. Another one bites the dust ...

omschrijving PICOT BEZEM

De rubberen pinnetjes in V-vorm hebben bijna magische, electrostatische krachten. De Bezem trekt het stof aan, ze worden als het ware, onafscheidelijk. Best een mooi liefdesverhaaltje.

MAAR HIJ HEEFT HET BUITEN OOK GRAAG PROPER.
Sneeuw, kiezel, natte bladeren, zelfs op het gras, bloemenblaadjes, dennenaalden, alles moet eraan geloven. Met de vloertrekker die aan de rugzijde van de bezem zit, kan je gemakkelijk en goed water, gesmolten sneeuw en modder verwijderen. Ideaal om je terras lenteklaar te maken maar eveneens om de sneeuw van je voorruit te vegen zonder natte handen te krijgen.

in detail

VAARWEL KRUIMELS, STOF EN HAARTJES
Verzoen je met je huisdieren, en zelfs met je kinderen: de Picot Bezem vangt haartjes, confetti, kruimels en stof op van je vloer en uit je tapijten.

EEN PROFESSIONELE BEZEM
Wanneer je hard werkt, heb je geen tijd te verliezen met het schoonmaken van je vloer. De Picot Bezem in rubber is uiterst getalenteerd om snippers, houtzaagsel en geknipt haar samen te rapen, zonder op te stoffen.

GEEN RUGPIJN MEER
Dankzij de telescopische steel die je kan verstellen tot 1,60 cm kan zowel de basketter als de jockey zorgeloos deze vloertrekker aan zijngrootte aanpassen. De roterende antislipbol maakt het gebruik extra comfortabel.

geleverd met/zonder

1 Saturnus Steel - 1 Picot Borstel

Gebruiks- en onderhoudsadvies

STAP 1: DE BEZEM OP DE STEEL AANBRENGEN.
De 2 grijze knopjes van de borstel indrukken. De bezem in de onderkant van de steel glijden en de knopjes voor de gaatjes in de steel plaatsen.

STAP 2: STEL DE STEEL OP DE JUISTE HOOGTE IN.
Zet de steel verticaal neer.  Schroef het eerste deel van de steel los en stel de steel op de gewenste lengte af.  Draai de klemschroef om de afstelling vast te zetten. De ideale hoogte van de steel is op neushoogte.


De bezem simpelweg onder water spoelen.

kenmerken

Afmetingen

Saturnus Steel: telescopisch tot 1,60 m. Bezem: 32 cm

Technische kenmerken

Saturnus Steel van aluminium
Geen schroeven en plastic ring
Rubberen roterende kogel
Gewicht: 490 g
Telescopisch tot 1,60 m
Borstel: rubber pinnen met elektrostatische eigenschappen.

Made in

Saturnus Steel: China
Picot Borstel: Duitsland